avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate Username 50

Activitate Username 50

Mi se expira pasaport in alta țara ..in timpul unui contract..pot calatori spre Romania sau eventual pot face acolo o forma de pasaport?
Daca calatoresc cu avion si mi iau antibiotic in sacosa am voie?
Buna ziua as dori o refiinantare la banca..intrebare oare imi trebuie adeverinta salariat din nou?
Locuiesc de 18 ani intr o camera camin nu am acte pe camera pt ca am trait in concubinaj cu decedatul care a murit acu 5 ani ..exista posibilitatea sa devin proprietara pe camera?
La cate zile de internare te baga intr o comisie medicala?

Dapix a scris:

La grad de HANDICAP nu cred ca va încadrați.
Poate o să puteți obține o pensie de invaliditate, dacă COMISIA de expertiză medicală o să vă încadreze într-un anume grad de INVALIDITATE.

Să nu confundați HANDICAPUL cu INVALIDITATEA.

Sunt barbat in varsta 40 ani am urmatoarele diagnostice: hipocortizolism iatrogen..hipotiroism postprocedural..obezitate grad 3..dislipidemie in trat..diabet zaharat 2..psoriazis vulgar..exema hiperkeratozica..steatoza hepatica. . Apnee in somn.. gușa multinodulara LDD ..hipertensiune secundara...doresc sa stiu daca la aceste diagnostice ma incadrez intr un grad de hanticap vizavi de un certificat eventual pensie ..multumesc
Buna ziua!studiile superioare se calculeaza ca vechime la pensie?
Am act proprietate donatie din 2004 ..cum as putea sau ce demersuri sa fac pt a fi titular unic sau as putea sa vand proprietatea cu sau fara act donatie
Buna seara ! Am 57 ani sunt barbat am 2024 41 ani de munca dintre care o perioada intre anii1983..1996 grupa 2 plus 1 an si 4 luni anii armata ...as dori la pensie sau cum se procedeaza in cazul asta?
Buna ziua !ca si pensie urmaș in caz de deces a unei persoane care a lucrat sistem armata si a fost in teatre operatii este valabila indemnizatia aia de 10 mil pt copiii?