Astăzi am făcut plata către ifn 50% din suma datorata, am rugat, am trimis 4 mailuri cu rog confirmare primire bani și rog angajament de plata. Surprinzător, nu mi au răspuns, deși în contul de client banii i au alocat. Din discuția cu ei de sâmbătă ( având program și sâmbătă) au dat dosarul deja la executor.
Neprimind nici un răspuns azi toată ziua, banii fiind deja scăzuti din datoria totala......de ce nu vor sa îmi răspundă sub nici o forma cu angajament scria?! Au trimis dosarul la executor sâmbătă....azi am alta suma de plata....
Ma simt puțin tras în țeapa , am mailurile lor în care scrie clar plătiți 50% și nu veți avea conturi blocate. Acu vad ca dosarul trimit la executor dar eu am achitat 50%.
Curiozitatea care ma arde este următoarea, dacă achit acum și restul de 50% ....deci închid datoria ....ce naiba au mai Trimis sa execute ce?
Mulțumesc
Zsuzsanna Lukacs a scris:
Cum v-am mai zis,procesul de executare trebuie sa treaca de judecatorie, dupa sentinta data, incepe executarea propriu-zisa (blocare de conturi, urmarire alte bunuri mobile si imobile) etc. Dureaza…