avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate Mirabela503

Activitate Mirabela503

Mirabela503 a scris:

Etsy123 a scris:

Ar fi trebuit mai întâi sa verificați certificatul albanez daca este corect întocmit , in România doar s-au transcris datele de pe el , de unde vreți sa știe cineva daca e corect sau nu ???

PĂI PE CERTIFICATU ALBANEZ SCRIE ÎN FELUL URMĂTOR: LOCUL NAȘTERII: FIER,Albania . Atât scrie . Iar cei de la starea civilă ,la localitate au scris ca este Fier, iar ca și județ au scris Albania . Eu doar am întrebat dacă este vreo problemă , sau poate o mai pățit cineva ca și mine

Etsy123 a scris:

Ar fi trebuit mai întâi sa verificați certificatul albanez daca este corect întocmit , in România doar s-au transcris datele de pe el , de unde vreți sa știe cineva daca e corect sau nu ???

PĂI PE CERTIFICATU ALBANEZ SCRIE ÎN FELUL URMĂTOR: LOCUL NAȘTERII: FIER,Albania . Atât scrie . Iar cei de la starea civilă ,la localitate au scris ca este Fier, iar ca și județ au scris Albania . Eu doar am întrebat dacă este vreo problemă , sau poate o mai pățit cineva ca și mie
Bună seara!l Am venit în România de am transcris certificatul de căsătorie albanez. Azi am primit certificatul de căsătorie romanesc. Și am observat, unde scrie locul nașterii al soțului meu ,scrie în felul următor : localitatea FIER , județul ALBANIA . Si vreau sa știu dacă exista vreo greșeală. Vreau sa mai zic ca așa scrie și în certificatul de căsătorie albanez
Bună seara! am și eu o nelămurire … m-am căsătorit cu un cetățean albanez în Albania , iar acum am venit în România ca să îmi înregistrez căsătoria ca să pot obține și un certificat de căsătorie romanesc . După ce obțin certificatul de căsătorie , trebuie să îmi schimb buletinul … problema este ca mama mea a murit acum câteva luni în urmă si nu am cum sa ma mai ia în spațiu . Cum as putea sa procedez in aceasta situație ? Trebuie sa scot vreo adeverință de la primărie ca și dovada ca eu locuiesc în România la acea adresa și ca eu chiar sunt fata decedatei ?
Bună ziua ! Curând mă căsătoresc cu un cetățean albanez . Eu doresc ca să îi port numele lui de familie . Cum ar trebui să procedez cu pașaportul și actul de identitate dacă eu îmi schimb numele de familie ? Ar trebui să mă duc la Ambasada românească din Albania ca să îmi facă alt pașaport și act de identitate ? Viitorul meu soț zice ca dacă eu îmi schimb numele de familie , automat eu voi avea actul de identitate albanez . Vreau să știu dacă asta este adevărat , pentru ca eu nu prea cred asta pentru ca eu doar nu îmi schimb cetățenia . Eu îmi schimb doar numele de familie .
Bună seara! îmi puteți spune de unde pot obține licența de căsătorie ,pentru căsătorie în străinătate? Căsătoria va fi în Albania. Multumesc !
Bună ziua ! Vreau și eu un răspuns la întrebarea mea . Luna viitoare mă căsătoresc cu un cetățean albanez . Aș vrea să știu dacă pot avea 2 cetățenii după căsătorie ? Și cu buletinul trebuie neapărat schimbat dacă eu mă trec pe numele lui de familie ? Pentru ca pe buletin am adresa din România unde locuiesc și nu aș vrea să o schimb ….
Bună ziua! Vreau să mă căsătoresc cu un cetățean albanez în Albania! Iar după căsătorie vrem să ne ducem în Germania să lucrăm . Cum ar trebui să procedăm cu căsătoria și m-ar interesa dacă el poate veni în Germania să lucreze