avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua! Vreau să mă căsătoresc cu un ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua! Vreau să mă căsătoresc cu un cetățean albanez ...

Bună ziua! Vreau să mă căsătoresc cu un cetățean albanez în Albania! Iar după căsătorie vrem să ne ducem în Germania să lucrăm . Cum ar trebui să procedăm cu căsătoria și m-ar interesa dacă el poate veni în Germania să lucreze
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:28, 19 Ianuarie 2024
Buna ziua, pentru casatorie, luati legatura cu un avocat albanez, conditiile pot fi diferite fata de legea romana iar pentru dreptul de munca in Germania, contactati una vocat german din aceleasi considerente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier in albania Daliborka Daliborka Buna ziua Recent am fost implicata intr-un accident rutier in Albania, iar soferul vinovat a fost un cetatean albanez, conform procesului verbal emis de ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Cum se poate lua un certificat de la primarie? bulumac bulumac Buna ziua! Eu ma aflu in Italia momentan, si am nevoie de cateva indrumari pentru un prieten. Este vb de o fata ro si un albanez au stat impreuna si un alt ... (vezi toată discuția)