avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara! M-am căsătorit cu un cetățean albanez ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara! M-am căsătorit cu un cetățean albanez în Albania ...

Bună seara! am și eu o nelămurire … m-am căsătorit cu un cetățean albanez în Albania , iar acum am venit în România ca să îmi înregistrez căsătoria ca să pot obține și un certificat de căsătorie romanesc . După ce obțin certificatul de căsătorie , trebuie să îmi schimb buletinul … problema este ca mama mea a murit acum câteva luni în urmă si nu am cum sa ma mai ia în spațiu . Cum as putea sa procedez in aceasta situație ? Trebuie sa scot vreo adeverință de la primărie ca și dovada ca eu locuiesc în România la acea adresa și ca eu chiar sunt fata decedatei ?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:57, 11 Noiembrie 2024
Trebuie sa deshideti succesiunea după mama apoi cu certificatul de moștenitor va puteți face buletinul .
În situația prezentată, fiind moștenitor legal al proprietarului, dovada adresei de domiciliu se va face prin efectuarea unei verificări în teren și a unei declarații pe propria răspundere că locuiți la adresă .
Adică : va trebui să prezentați actul de proprietate al casei, certificatul de deces al mamei și să completați o declarație tip. În termen de 30 de zile un polițist de la secția pe a cărei rază de competență locuiți va efectua verificarea în teren, pentru a se constata că imobilul există iar dvs. locuiți efectiv la adresă. Dacă rezultatul verificării este favorabil, se va emite actul de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca îmi expira cardul de identitate iar proprietarul locuinței ... Laurentiu C Laurentiu C Daca îmi expira cardul de identitate iar proprietarul locuinței este decedat (mama), cum fac dovada adresei de domiciliu în condițiile în care n-am făcut ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu persoana albaneza Tatiana Ichim Tatiana Ichim Pentru a ma casatori eu cetateanca al Rom cu cetatean al Abaniei. integistrarea casatorie va fi jn Albania de ce acte am nevoie el mi-a zis ca am nevoie de. ... (vezi toată discuția)