avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate Moldovan Kristina tunde

Activitate Moldovan Kristina tunde

Bună dimineața !Am o poprire pe salar și luna trecută atât firma cât și banca au transferat spre executor o sumă de bani .Ce pot face? In banca am dus adeverință cum că firma își ia angajamentul sa vireze lunar cota parte și totuși banca a virat o sumă mult mai mare de pe cardul de alocații Mulțumesc de eventualele raspunsuri!
Bună ziua as dori să știu dacă în 2010 am făcut un împrumut la Provident de 400 lei din care am rambursat o parte din bani se poate că după 14 ani sa mi se facă proprie pe salar?Asta in contextul in care in tot acest timp am lucrat cu carte de munca
Bună ziua am avut un polip anal din care s-a trimis biopsie rezultatul fiind colita cronica cu modificări incipiente de polip hiperplazic Deoarece până la venirea rezultatului biopsiei am făcut un AVC ischemic cu semipareza mâna stângă am fost amânată pt operatie din 01.10 2024 până în 18 12 2024.In data de 18 cand m-am dus la colonoscopie pt rezecția polipului mi-a fost perforat matul (1,5cm ) motiv pt care am ajuns de urgenta in operatie .Pe biletul de ieșire scrie"Laparoscopie exploratorie,adezioliza,rezecție recto-sigmoidiana cu anastomoza colo-rectala T-T mecanica.Dublu drenaj Douglas Doresc să menționez că am o tăietură sub burta de aproximativ 12-13 cm plus 3 găurele unul în stânga unul la buric și unul în dreapta.Tot pe biletul de ieșire este stipulat că după rezultatul biopsiei va urma consult oncologic .As dori să știu dacă între timp s-a transformat în cancer și dacă după acest diagnostic codul de indemnizație de concediu de boala este 01 adică boala obisnuita nu ar trebui sa fie 06 urgenta chirurgicala iar la biletul de ieșire sa fie specificat că am avut și operatie clasica ?Va mulțumesc pt raspunsuri!
Răspuns la discuția mostenire
Bună ziua !In 10 noiembrie2023 am cumpărat o mașină de spălat de la Altex ,mașină care s-a deteriorat in timpul transportului.Cei care trebuiau să aducă mașină de spălat m-au sunat și m-au întrebat dacă o primesc așa ,daca nu vor reveni cu un produs nedeteriorat.Dupa alte câteva zile am fost sunata și mi s-a comunicat că am un sold pt mașină de spălat iar eu am spus că doresc in continuare mașină de spălat chiar daca mai durează câteva zile nu banii iar respectivul mi-a spus că voi fii contactată de un reprezentant Altex ,dar nu am fost contactată. .Pana acum 28 ianuarie 2024 nu am primit nici mașina de spălat nici banii încasați integral .As dori să știu ce as putea face in afara de a face sesizare la protectia consumatorului unde am făcut sesizare in 12 decembrie 2023 și încă nu am primit nici un răspuns!Multumesc
Bună ziua se poate da examen pt școală de șoferi daca ai act de identitate provizoriu?Mulțumesc de răspuns!