va rog frumos sa-mi spuneti si mie unde pot citi despre lichidare.stiu ca este si o lege dar nu mai stiu ce numar si din ce an.daca ma puteti ajuta va rog.........
multumesc
CHELTUIELILE CU REPARATII MASINI SI PIESE AUTO SE DEDUCE TVA,PE CAND LA BONURILE DE BENZINA SE DEDUCE TVA DACA MASINA NU O FOLOSESTE O PERS CU FUNCTIE DE CONDUCERE:DIRECTOR
AG.DE VANZARI,SOFERII PT EI BONURILE DE BENZINA SE DEDUC
ATENTIE SI LA AMORTIZARI.MULTE DINTRE ELE VOR FI NEDEDUCTIBILE
BUAN ZIUA !
Pentru suspendarea unei firme as dori sa-mi spuneti si mie ce trebuie facut,ce pasi trebuie sa urmez,daca pot sa suspend o firma cu datorii catre furnizori etc.
va multumesc!
buna ziua
ca sa ti se blocheze conturile la banca mai intai iti vine de la administratie o somatie de plata aferenta contributiilor salariale, somatie la care ai un termen de plata sau iti vine somatie cu executare silita si apoi iti blocheaza banca conturile.
banca le deblocheaza atunci cand se platesc taxele altfel nu mai poti scoate bani din cont.
eu iti recomand sa incepi sa mai platesti din taxe altfel.....
daca se suspenda o microintreprindere cu data de ianuarie 2009si scot salariatii,cand se termina suspendarea si incep activitatea raman micro si angajez sau devin IMM cu impozit 16%?