avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate antoaneta1986

Activitate antoaneta1986

Răspuns la discuția Cum se inchide un SRL?
Buna seara! Eu (si fratele 50-50) am o societate srl infiintata in 2008. in iunie 2009 am suspendat-o. vreau sa o inchid pe o cale fara batai de cap si fara prea multe cheltuieli. datorii am doar catre mine insami ca si asociat si catre o alta societate (in total aprox 10500. nu depaseste suma de 45000). as avea de primit tva de 3500. e posibil sa fie radiata din oficiu sau nu scap decat cu insolventa?
multumesc!
Răspuns la discuția vanatorii de fraieri in trafic
@pneagu ... Daca aveti permis, stiti cum e cu prioritatea... daca te lasa unul sa treci nu inseamna ca nu respecti regulile. aici nu e vb de fraieri... e vb de escroci. :)
m-am gandit si la varianta asta dar costa 20 mil pe semestru. si sunt 3 semestre. si imi va fi cam f greu din cauza aceasta!
am note destul de mari incat sa intru la fara taxa. dar pot alege doar unul, din pacate.
aveti dreptate. normal ca as fi facut asa daca as fi avut posibilitatea.
pai eu ma inscriu dar la care din ele?
va multumesc frumos!
am citi si eu aceasta lege azi si am inteles in principiu.
sa va explic mai bine situatia mea: eu am terminat inginerie economica in constructii. dupa cum zic profesorii as avea voia sa semnez ca inginer (normal ca zic asa ca altfel nu ar mai da nimeni). dar acum se pune problema de master: siguranta structurilor (care va fi disponibil abia la anul) sau ingineria si managementul proiectelor (care este dispoibil si anul acesta si ar continua studiile de inginerie economica). in aceeasi lege am vazut ca zice ca masterul confera drepturi suplimentare. deci, dupa logica mea, daca fac master pe siguranta structurilor voi avea drepturi sa semnez ca inginer (mult mai clar decat daca fac celalalt master).
nu sh daca ma intelegeti... cred ca am aberat un pic... dar asta e dilema mea. am sunat si la inspectoratul de stat in ctii si am intrebat sefa de catedra... unii nu sh, altii mi-au dat niste raspunsuri f vagi.
si disperarea mea este ca intr-o saptamana se inchid inscrierile. :(
va multumesc!
buna ziua!
am absolvit in 2009 facultatea de constructii, inginerie economica in constructii, proces bologna 4 ani!
stiu ca tb sa fac master, dar intrebarea mea este ce drepturi am sau unde pot gasi acest lucru.
si care sunt drepturile si obligatiile daca fac master tot pe inginerie economica si care sunt daca voi urma master pe inginerie structurala?

va multumesc!
Nicolaie Ciobotaru a scris:

Domnule Nicu

Cheltuielile cu pregatirea militara sunt foarte mari in orice stat din lume.
In plus dupa terminare salarizarea este substantiala.

Cand ati inceput cursurile si practica de pregatire militara pe o specializare anume, ati semnat un contract privind unele angajamente personale vis-a vis de obligatii ulterioare. Acum ati gasit o varianta de angajament mai favorabila ca serviciu si probabil ca salarizare motiv pentru care calcati angajamentele anterioare si nici nu mai vreti sa restituiti cheltuielile cu pregatirea.

Trebuie sa intelegeti ca bugetul fie el si millitar presupune sume de pregatire in functie de numarul de specialisti necesari. Orice abandon presupune alte scolarizari care sa inlocuiasca golul produs si cresteri de buget pentru pregatire.

Personal cred ca daca, cei 100.000 lei pe care trebuie sa ii restituiti vi se par mult pentru plata, fie aveti o specializare care e greu de inlocuit ( si trebuie sa intelegeti asta ) , fie ati plecat intrun post ( ziceti militariazat) prea prost platit, fie v-ati suparat pe anumite lucruri care nu v-au convenit mult prea devreme.

O solutie ar fi sa solicitati celor ce v-au angajat sa plateasca ei sumele aferente daca au gasit de cuviinta sa va angajeze pretuind cele ce cunoasteti dintro alta specializare militara unde ati lasat un gol care vreti nu vreti trebuie acoperit.

Sindicat, greva etc. nu prea se potriveste cu meseria pe care o practicati in nici o democratie din lume.
Demisia este acceptata dar cu pretul corespunzator cheltuielilor cu pregatirea. Asta pentru ca omul ajunge cateodata la concluzia ca nu merita sa-mi risc pielea oricat de mare ar fi plata si despre datoria implinita nu mai poate fi vorba.


Sper sa va rezolvati rezonabil problema Nicolaie Ciobotaru


as dori sa va spun si eu ceva referitor la ofiterii pe care statul ii plateste atat de bine!!!
dar aici este vb de ofiterii de politie (ma refer in principal la ofiterii judiciari).
vi se pare ca salariul de 1800 lei este mare dupa 3 ani de meserie si dosare si injuraturi de la infractori si batai???
ce respect si ce beneficii au cei care se chinuie 4 ani in academie???
sa fim seriosi...
nici macar guvernul nu ii respecta. de ce le-a luat chiriile, dar fac achizitii de sute de miliarde pt laptopuri si motociclete pe 3 roti??? sincer acum... vi se pare normal???
mie mi se pare normal sa isi dea toti ofiterii demisia fara sa plateasca nimic, ca si asa nu are statul bani sa ii plateasca. statul ar trebui sa le plateasca pt toate nenorocirile. Un politist tanar este complet injosit.
stiu ca armamentul si tot ce se foloseste pe perioada academiei este foarte scump....dar cred ca merita si ei un pic de respect macar din partea guvernului (care chiar nu merita nici un gram de respect)
deci? domnule nicolae ciubotaru... ce este mai corect si normal???
Răspuns la discuția Subventii angajare absolventi
va multumesc frumos pt raspuns! in aceasta situatie pot apela la varianta cu somajul? (adica sa intru in somaj si angajatorul sa ma angajeze din somaj? (sunt si aici niste subventii, nu?)
Sau ce ma sfatuiti sa fac pt a beneficia de un tip de subventie? (in felul acesta ma pot angaja cu un salariu mai mare... de aceea sunt mai disperata)
multumesc mult!
Răspuns la discuția Subventii angajare absolventi
Buna ziua!
Eu am terminat facultatea luna trecuta (pe 28 iulie s-a sustinut licenta). vreau sa ma angajez dar nu sh care sunt exact conditiile pentru primirea subventiilor. de fapt nelamurirea mea este: eu pana la 31 iulie 2009 am avut contract de munca pe program de 2 ore (incepand din 01-11-2007), iar pe perioada facultatii am mai fost angajata cu program de 4 ore din 01-11-2007 pana in februarie 2008. as vrea sa stiu daca ma afecteaza acest lucru si ce trebuie sa fac.

si o alta nelamurire: in septembrie va trebui sa ma inscriu la master (proces bologna-master obligatoriu). Cum ma afecteaza acest lucru?
da, inteleg. eu am depus pe data de 09.06.2009 cererea de suspendare. adica voi plati inclusiv pt iunie intreg. am inteles bine?

Multumesc mult pentru raspunsurile de pana acum:).