va multumesc pentru raspunsuri,imi faceam griji caci sutem doar 3 angajati deci lipsa mea va incurca putin treaba prin firma,dar in fond eu si copilul suntem mai importanti.
a,inca ceva,am continuitate la aceasi firma de 24 luni,nu afecteza cu nimic concediu medical pentru indemnizatie crestere copil,nu?pentru ca nu as vrea sa nasc si sa nu beneficiez de indemnizatie.multumesc.
buna ziua,sunt insarcinata in aprox 10 sapt,am anuntat firma,insa problema mea este ca ma simt cam rau cu greturi si dureri as vrea sa imi iau putin concediu medical,dar firma cam stramba din nas.lucrez de 2 ani la aceasta firma ,nu am avut pana acum nevoie de concediu medical, pe mine ma intereseaza-cine imi plateste mie concediul medical-firma sau asigurarile,sa stiu pe ce sa ma bazez si cum sa imi impun punctul de vedere.la prima sarcina,tot cu probleme si riscuri am stat doar in concediu medical,la recomandarea medicului.
va multumesc si astept raspuns.
as avea si eu o intrebare legata de succesiune
tata a murit de 1 an iar mama traieste,dar inca nu am facut succesiunea.caci din cauza unei greseli in acte de nastere eu si fratele meu am devenit din Dregan-Dragan,eu am fost mai norocoasa si doar certificatul de casatorie am fost nevoita sa il schimb.fratele meu este Dragan-din parinti Dregan,si familia lui la fel,ei ar trebui sa schimbe toate actele.
acum copii nostrii vor sa isi construiasca pe pamant ceva si din cate stim noi,trebui facuta succesiunea ca sa fie toate actele in regula.
intrebarea noastra este cum sa procedam,ca atat eu si fratele meu sa avem parte de mostenire si cum sa dovedim ca suntem frati
multumesc
buna,vreau sa intreb ceva,vreau sa ii fac copilului meu pasaport,dar eu nu am luat numele sotului dupa casatorie,deci nu am schimbat nici domiciliu.pot sa ii fac pasaport copilului cu buletinul si adresa veche sau trebuie sa imi schimb buletinul.multumesc
buna,as avea si eu o intrebare legat de intarea in tara cu copil minor.sa o iau cu inceputul
sora mea lociueste in italia,are din prima casatorie o fetita minora,la care are tutela totala si irevocabila,din a 2-a casatorie are un baietel,nascut in italia,ambii parinti cetateni romani.sotul ei vrea sa vina in concediu cu copii,ea nu poate veni caci lucreaza,de ce are nevoie ca sa poata veni el cu ambii copii.
multumesc