Buna.Dupa cativa ani de munca la o intrprindere,am plecat(de viata "buna) in Italia,la munca.
Cartea de munca mi-a ramas unde lucrasem,nu stiam inca daca voi ramane sau ma voi intoarce
Cand,totusi,m-am intors,intreprinderea nu mai exista,nici nu aveam cui ma adresa
Cum sa fac sa imi recuperez vechimea de munca?
Multumesc
Buna.
Fiul meu este in arest preventiv pt talharie calificata
Un baiat,care ii era dator cu ceva bani fiului meu,a depus plangere cum ca fiul meu l-a amenintat cu cutit si i-a luat telefonul
Martori:unul spune ca nu a vazut cutit,altul spune ca fiul meu se afla la 1 m distanta de celalalt..
Pe scurt marturiile se bat cap in cap
Fiul meu avea in mana cheia de la apartamentul nostru
Toti erau bauti,o fi "vazut" cutit in loc de cheie
Fiul meu,i-a luat telefonul si i-a zis sa urce la maica-sa sa ii aduca banii,datoria, apoi ii da telefonul
El a inceput a striga..si fiul meu i-a dat telefonul,trimitind-ul dracului(scz),cu tot cu telefon si datorie si a plecat
La retinere,politistii nu au gasit asupra lui,decat telefonul,ceva bani si cheia de la apartament
Pt ce talharie calificata sta copilul meu printre criminali?
Va multumesc
Buna,domnilor avocati
Fiul meu,este in arest preventiv,pt talharie calificata
Nu a furat nimic,nu a vatamat in vre-un fel,pe nimeni
Va intreb:ce talharie calificata e asta?
Multumesc
Buna ziua
Daca o persoana,arestata preventiv,primeste arest la domiciliu,are nevoie de declaratie de luare in spatiu?
Daca da,unde se face si ce trebuie sa contina declaratia?
Multumesc
Am fost casatorita cu cetatean elvetian(acum decedat).Am nascut un copil in Romania,are acte romanesti
Se considera copilul ca cetatean elvetian?
De mic a avut pasaport,apoi,la expirare nu am facut altul
Multumesc