Buna.
Fiul meu este in arest preventiv pt talharie calificata
Un baiat,care ii era dator cu ceva bani fiului meu,a depus plangere cum ca fiul meu l-a amenintat cu cutit si i-a luat telefonul
Martori:unul spune ca nu a vazut cutit,altul spune ca fiul meu se afla la 1 m distanta de celalalt..
Pe scurt marturiile se bat cap in cap
Fiul meu avea in mana cheia de la apartamentul nostru
Toti erau bauti,o fi "vazut" cutit in loc de cheie
Fiul meu,i-a luat telefonul si i-a zis sa urce la maica-sa sa ii aduca banii,datoria, apoi ii da telefonul
El a inceput a striga..si fiul meu i-a dat telefonul,trimitind-ul dracului(scz),cu tot cu telefon si datorie si a plecat
La retinere,politistii nu au gasit asupra lui,decat telefonul,ceva bani si cheia de la apartament
Pt ce talharie calificata sta copilul meu printre criminali?
Va multumesc
Noi nu avem de unde sa stim toate detaliile cazului.
Daca s-a dispus arestul preventiv, acesta a trebuit incuviintat de un judecator.
Deci su siguranta situatia e mai complexa decat o prezentati dvs.
Detaliile astea le discutati cel mai bine cu avocatul (ales sau din oficiu) care ar trebui sa cunoasca aspectele cazului si care a participat la sedinta unde s-a dispus arestarea preventiva.
Talharie
AlmaDolce
Ptr talharie prima abatere dauna mica restituita in acelasi moment vatamare nas spart 12-14 zile fara a i se pune viata in pericol victima lovind prima care ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios
pauldorin87
sunt parte vatamata intr un dosar penal ajuns in instanta,urmeaza primul termen.
la primul termen daca am mintit pot sa declar acest lucru?
ce pot pati?este ... (vezi toată discuția)
Dosar penal
Doina-Andreea
Buna dimineata. Va rog sa-mi iertati indrazneala de-a scrie aceste randuri, precum si Dumnezeu iarta atatea si-atatea tumulturi de greseli pe care le facem cu ... (vezi toată discuția)