Daca am doar titlu de proprietate pe cel al fiului dar nu al tatalui(strabunul meu) dupa care s-au mostenit parcele (s-au scris gresit niste suprafete pe titlul fiului, trebuiau scrise ca jumatate,ca strabunul a avut doi fii ), si nu am nici o informatie despre nr. celui vechi,cum pot face sa-l gasesc?exista vreo arhiva separata (in jud Olt)?
Daca am doar titlu de proprietate pe cel al fiului dar nu al tatalui care e principal (s-au scris gresit niste suprafete pe titlul fiului, trebuiau scrise jumatate din mp), si nu am nici o informatie despre nr. celui vechi,cum pot face sa-l gasesc?exista vreo arhiva separata (in jud Olt)?
Aveti idee ce cota de mostenire ar putea primi bunica supravietuitoare pentru o casa construita in timpul casniciei dar e trecut socrul ei in acte ca proprietar?sotul si socrul ei sunt decedati.
Bunicul meu (tatal tatalui ) nu a facut succesiune dupa tatal sau. Bunicul a avut doi fii, o fata si un baiat (tata), iar fratele bunicului a avut doua fete(fiecare fiica are cate un copil).Exista urmasi si de la bunicul meu, 4 nepoti. In acest caz cat ii revine fiecaruia?Se imparte in cote egale?
Am alt caz asemanator in familia mea, nici bunicul meu nu a facut succesiune dupa tatal sau. Bunicul a avut doi fii, o fata si un baiat, iar fratele bunicului a avut doua fete. In acest caz cat ii revine fiecaruia?Se imparte in cote egale?
Am vorbit acum cu un notar din Olt unde a avut bunicul (dupa care am face dezmembrarea titlului) ultimul domiciliu si mi-a zis ca prima data trebuie succesiune facuta, apoi mergem cu cerere la un birou cadastral .Voi suna acolo sa-i intreb mai precis. De ce ziceti ca nu se dezmembreaza?
Multumesc
In ce judet se face dezmembrarea titlului de proprietate la notar? Doar in Jud. unde sunt terenurile sau se poate oriunde? Este nevoie de extras de CF inclusiv pt terenurile de acasa si langa casa?