vanzare casa cu ipoteca
Buna ziua, cunoasteti procesul prin care se poate vinde o "Prima casa" cumparata cu credit bancar?Casa a fost noua la cumparare in complexul Bragadiru, 200mp si 100mp gradina. Cuplul ce a luat creditul a platit in 5 ani o suma de 10.000 euro( credit initial 200.000 euro cu dobanda fixa). Acum nu stiu ce pret sa ceara pe casa (o vand cu tot cu credit ramas).Cum calculeaza pretul maxim ce se poate cere? Presupunem ca au obtinut acordul pentru vânzare eliberat de Fondul de Garantare. Multumesc
Buna ziua,
Eu am cota 25% de succesiune dupa bunicii mei (tatal a decedat in 2008), si sora mea daca nu declara in termen de un an de la moartea ultimului bunic, ea poate pierde dreptul de a mosteni?
Matusa mea detine singura 50%. Daca sora-mea nu declara nimic, atunci eu voi ajunge singura la 50%?Multumesc
Buna seara, se poate amana cu 1-3 luni depunerea de documente de identitate la primarie daca nu sunt in tara toti mostenitorii? Stiu ca anexa 24 se elibereaza doar dupa ce toti succesorii si-au depus actele.
Pot aparea probleme legale daca un succesor ori nu a depus actele,ori sunt toate depuse si doar unul a ridicat anexa 24 dar intarzie sa faca succesiunea? Multumesc