avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru

Buna seara, intr-o comuna din OLT s-au efectuat de catre primarie masuratori topografice de teren intravilan dar zic ei, mai dureaza 1 an pana sa fie finalizata inscrierea in cartea funciara. Avand certificat de mostenitor cu cota 50% si iesire din indiviziune pot sa incep inscrierea in cartea funciara pentru parcelele din extravilan ce deja au nr cadastral si ulterior sa le inscriu pe numele meu si pe celelalte intravilan dupa ce li se atribuie un nr? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
gabriela_ruta@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:10, 9 Ianuarie 2025
Da, puteți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru general gratuit Gamebox Gamebox Bună ziua, va cer sfatul în rezolvarea unei probleme. Tatăl meu deține în coproprietate (indiviziune) un imobil teren extravilan. Este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Partajul si "flux integrat" crisana99 crisana99 Va rog sa ma lamuriti si pe mine despre acest \"flux integrat\". Am cateva terenuri arabile extravilane lasate an mostenire, toate cu Carte Funciara deci cu ... (vezi toată discuția)
Carte funciara leusan leusan Se poate face o carte funciara numai de cota parte in situatia cind nu este facuta iesirea din indiviziune si bunul se afla in indiviziune? Cum se poate face ... (vezi toată discuția)