Se poate face o carte funciara numai de cota parte in situatia cind nu este facuta iesirea din indiviziune si bunul se afla in indiviziune?
Cum se poate face daca nu este individualizat bunul?
cartea funciara este " oglinda " bunului imobil ca si cartea de identitate a persoanei sau cea de identitate a autoturismului, diferenta este ca inscrierea bunului in CF se opereaza pentru a fi facuta publica pentru terti, juridic spus pentru opozabilitate fata de terti, in cazul dvs trebuie sa precizati despre ce bun este vorba daca il mosteniti in indiviziune cu un alt comostenitor, sunt individiualizate cotele parti detinute de fiecare, bunul poate fi intabulat. Asta nu inseamna ca bunul nu este indiviudalizat.
Este vorba despre o casa + teren aferent intravilan si terenuri extravilane taote aflate in indiviziune la 3 coindivizionari. X,Y,Z Nu este partajul facut.
Cred ca nu am fost explicit.
Se poate face carte funciara numai pentru o cota sa zicem 3/20 numai al unui dintre acestia sa spunem Y?
Nu se face pentru tot ? Cum se stie care bunul pentru care se cere intocmirea documentatiei cadastrale apartine lui X si nu apartine lui Z sau Y? Acestia nu se inteleg intre ei.
Asta este nelamurirea mea.
Mostenire teren
cristinam28
Buna ziua. As dori si eu un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: In 2007 matusa mea a inceput un proces cu Primaria pentru revendicarea unui teren ... (vezi toată discuția)