avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate Leon0

Activitate Leon0

Avocat Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua.

Casa 1/4 dvs, 3/4 fiul
Pe cont el vine doar pe 1/2 tatalui, 1/2 e al dvs.
Deci el va avea la final 3/8 din bani si dvs 5/8.

Notara a trecut la masa succesorala cota de 3/4 fiului si 1/4 sotie supravietuitoare in conditiile in care bani la banca i am pus impreuna,

raluk0207 a scris:

Și banii din cont de unde provin?

Bani din cont sunt bani comuni,
Notara a trecut la masa succesorala fiului cota de 3/4 si mie sotie supravietuitoare 1/4 la banii din cont, ea a considerat ca banii din cont sunt tot bun propriu, este normal asa ceva?
Buna ziua, sotul meu a decedat,casa este dobandita inainte de casatoria noastra, contul din banca este deschis dupa casatoria noasta, la succesiune vin eu sotie supravietuitaoare si fiul lui din prima casatorir, care sunt cotele care se cuvi fiecaruia
Stiu cand expira, pe mine ma intereseaza pe cati ani se face cardul
Buna ziua, stie cineva cati ani este valabil un card la ing bank de la data emiteri
Buna ziua,sotul meu a decedat si urmeaza succesiunea, eu am o datorie la anaf si mi sa pus poprire pe cont, la succesiune se verifica si mostenitorii daca au datorii catre anaf?multumesc
Buna ziua, sotul meu a decedat, el avea terenuri extravilane mostenite de la tata, intrebarea este daca la succesiune sotia are dreptul la terenurile respective fiind mostenire, mentionez ca la succesiune sunt doar eu si fiul lui din prima casatorie, multumesc