avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,sotul meu a decedat si urmeaza succesiunea, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,sotul meu a decedat si urmeaza succesiunea, eu am o ...

Buna ziua,sotul meu a decedat si urmeaza succesiunea, eu am o datorie la anaf si mi sa pus poprire pe cont, la succesiune se verifica si mostenitorii daca au datorii catre anaf?multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:04, 28 Octombrie 2024
Bună ziua!
În cadrul succesiunii pe cale notarială se va verifica doar dacă defunctul are datorii la ANAF, nu și moștenitorii.
Va poate executa ulterior ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura la succesiune s-carmen s-carmen buna ziua, intrebarea mea este: pot imputernici pe sotul meu ,cu care sunt de-altfel casatorita si cu care traiesc in buna intelegere, pentru a ma reprezenta ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune yoannacri yoannacri mi-a murit tata-l si as dori sa fac succesiunea sunt unicul copil ce acte imi trebuie si unde se fac demersurile necesare (vezi toată discuția)
Declaratie notariala renuntare succesiune vs. refuz in proces partaj catinf catinf Buna ziua. Defunctul are trei mostenitori (sot si doi fii), nu are masa succesorala (toate bunurile au fost instrainate anterior decesului), dar are o creanta ... (vezi toată discuția)