avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate Sonia10

Activitate Sonia10

Si care varianta ar fi mai optima dintre cele doua enumerate? sau care e diferenta dintre ele? Eu la expirarea contractului vreau sa primesc prenatalul adica cei 85% din brut nu sa mai raman in somaj o luna fiind o valoare mica somajul.
Buna, la nastere in sistemul public(la spital de stat) poti avea asistenta pe sotul sau mama? Este vreo lege prin care se poate acest lucru, ca din ce am observat mai nou nu lasa pe nimeni in sala de nasteri doar pe hol. Multumesc!
Lucrez de 12 luni la acest loc de munca deja, insa contractul e pe determinat si in ianuarie expira, voiam sa stiu cum se procedeaza dupa incetarea contractului.
Buna, eu sunt angajata pana in Ianuarie pe perioada determinata, insa trebuie sa nasc in luna Martie, cum se procedeaza dpdv a prenatalului/postanatalului, concediul de crestere copil?
Buna ziua, cand se reduce programul din cele 8 ore de munca la 6 ore fiind vorba de o femeie gravida, angajatorul stabileste programul celor 6 ore dupa preferintele firmei? pentru ca am am fost pusa direct de la 11:30-18, un program nu foarte placut de catre mine.
Buna ziua, as avea o intrebare, eu am contract pe perioada determinata, in Ianuarie imi expira contractul iar in Martie trebuie sa nasc. Precizez ca am lucrate 12 luni la job ul acesta. Cum se procedeaza? Acest anagajator face contrat doar pe perioada determinata, iar acum ca sunt insarcinata nu ar avea motiv de prelungire din luna ianuarie.