denisas a scris:
Am aceeai problema ca cel care a initiat discutia....Eu doresc sa depun contestatie 'la misto' pentru a mi se prelungi dovada(sa pot conduce masina de sarbatori).
M-ar interesa un raspuns de la cineva priceput.... si anume.....dupa ce depun contestatia la judecatorie o sa mi se fixeze un termen,problema e ca eu doresc sa fac eva si sa il anunt pe judecator ca nu mai doresc sa continuu contestatia.ce trebe sa fac? cum anunt judecatorul ca nu mai doresc sa vin la proces?ca nu mai vrea sa continuu?Ma repet :depun contstatie doar pt a avea drept de circulatie de sarbtori.
Nu este nevoie sa renunti la contestatie, daca nu vrei sa mergi la termen NU te obliga nimeni, se va solutiona in lipsa, daca s-a solicitat, sau se va suspenda pentru pt ca nu te-ai prezentat si nu s-a solicitat judecarea in lipsa.
Mai mult decat sa se respinga contestatia nu are ce sa se intample. Asa ca nu vad de ce sa te complicati.
Multumesc pentru raspuns.Asa o sa fac,dar sper sa nu ma amnedeze dna judecator pentru neprezentare.