avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare imobil

Buna seara!Sa va zic o speta: Mama si fiu vitreg au impreuna un apartament.
Fiul castiga dreptul de a o despagubi pe mama vitrega care sta in apartament.
Ii pune intr-un cont jumate din valoarea apartamentului(am inteles ca sunt banii pe numele unui executor, nu prea ma pricep).
Fiul vine cu executorul si o scoate pe mama vitrega si pe tatal sau din apartament(sa zicem ca totulc e a fost facut pana acum a fost facut legal).
Problema este urmatoarea: Pana cand poate sa tina 'mama' lucrurile in casa?Poate sa i le scoata fiul din casa?Care e procedura?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ovi_pov , utilizator 20:54, 23 August 2011
dansa e obligata sa-si ia bunurile mobile odata cu plecarea dansei. insa se poate prntr-o intelegere scrisa sa se prevada un termen limitat in care sa fie obligata sa-si ia lucrurile.
problema e ca nu s-a facut nici o intelegere scrisa...deci persoana care a ramas in apartament poate sa scoata toate obiectele din apartament?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema este asa: bunica mea proprietara, bunic decedat! avea doi ... CristinaP90 CristinaP90 Problema este asa:Bunica mea proprietara,bunic decedat!Avea doi copii Tatal meu si sora lui.Tatal meu a decedat inaintea bunicii.Am ramas eu si mama (fiind ... (vezi toată discuția)
Datoriile parintilor se mostenesc? Alexandra2323 Alexandra2323 Buna ziua. Mama mea a fost expulzata la varsta de 3 ani din Bulgaria impreuna cu tatal si fratele ei. Cand au ajuns in Romania , tatal ei a fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament mostenit ancacatya ancacatya buna ziua,mama mea este mostenitoarea unui apartament ramas de la parintii ei(bunicii mei),Nu s-au facut nici un act de trecere a apartamentului pe numele ... (vezi toată discuția)