avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate IonitaD5

Activitate IonitaD5

Buna ziua!
Ati aflat ceva?

Coman 18 a scris:

In urmă cu 1 an și 2 luni mi-a fost reținut permisul deoarece am ieșit pozitiv la drog test cu amfetamina,eram răcit și luasem niște pastile.Deși a trcuut 1 an și 2 luni nu am primit nici un răspuns concret de la IPJ în legătură cu analizele,doar să aștept,ce pot face ?

Ați reușit ceva?
Ati apelat la un avocat?

Mulțumesc!

Adelina29 a scris:

Buna seara!

Anul trecut in urma drug testului mi-a fost retinut permisul, am fost la recoltare probe si dupa 1 an de zile nu s-a intamplat nimic. Am achitat analizele, au ajuns la politie si dosatul inca este la politie. Nu stiu ce a aiesit la analize, eu consumand un Caffetin care am inteles ca ar triggerui drug testul.
Organul de politie a zis ca are multe dosare in lucru si ca nu stie cand ii vine randul dosaului meu, dandu-mi de inteles ca este de durata. In aceasta situatie, pana cand se va intampla ceva cu dosarul meu, ce pot face? Exista vreo modalitate sa imi recuperez permisul pana cand este trimis dosarul la parchet? Multumesc

Mulțumesc pentru răspuns!
Unde trebuie să mă interesez care este starea cazului?

Duca Oana a scris:

Dacă rezultatele într-adevăr nu au sosit la dosar sau au sosit și sunt negative și încă nu s a dispus o soluție de clasare, da, beneficiați de legea mai favorabilă pentru a intra în posesia permisului.

- eliminare citat integral -

.Buna ziua! Am o problema pentru care am nevoie de ajutor specializat.
In luna aprilie am fost oprită noaptea de poliție pt "control", mi s au făcut testele de alcool și droguri ( nu știam că pot refuza testul rapid și să cer să merg direct la iml pt a rămâne cu carnetul) și am ieșit poz pt metadonă. Mers la iml, luat analize, permis suspendat și mi au spus doar că o să am de așteptat daca nu vreau sa plătesc pt analize. Și tot aștept de atunci....aștept și tot incerc să găsesc răspunsuri pt ce va urma, însă totul e extrem de ambiguu și mi e teama din aceasta cauza. Aici va rog frumos sa mă ajutați:1.având în vedere ordonanța 84, este posibil sa fac cerere sa îmi primesc înapoi permisul până vin rezultate ?
2. Ce urmează ?Cum se va întâmpla? Cum pot face sa fiu reprezenta de un avocat? ( Din păcate nu am nici cea mai mica idee în ceea ce privește domeniul acesta)
Va mulțumesc, aștept răspunsul dvs!