avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate istudcpr2000

Activitate istudcpr2000

Răspuns la discuția penalizari
Buna ziua.Am si eu cam aceeasi nelamurire privind niste penalitati la plata CAS dar ce nu inteleg este de ce suntem anuntati dupa 4 ani de aceste datorii cand penalitatile depasesc suma de plata?Daca as face contestatie as putea sa scap sa platesc numai banii datorati fara penalitati?
Va mutumesc.
Buna ziua.In anul 1991 am fost in somaj si nu am trecuta in cartea de munca acea perioada deoarece am pierdut adeverinta si nu mi se elibereaza alta pe motiv ca nu mai au actele.Ce as mai putea face?
Cea de a doua problema:din 1997 pana in 2000 am lucrat la o firma care nu a platit asigurarile la stat si cand am plecat a fost trecut acest lucru pe cartea de munca.Cum va ramane cu aceasta perioada?Mentionez ca in perioada 1998-2000 am fost in concediu post natal si am fost platita de catre firma.
Răspuns la discuția Vatamare din culpa
Deci in acest caz nu mai poate fi vorba de intelegere intre parti,nu mai am altceva de facut decit sa astept inceperea procesului.Ce sanse sint sa primesc inchisoare cu executare?
Răspuns la discuția Vatamare din culpa
Va multumesc.
Buna ziua.As dori sa va intreb daca am accidentat pe cineva si a avut piciorul rupt si va mai necesita o operatie de extragere a tijelor peste un an zilele acelea de spitalizare se vor trece ca fiind zile de ingrijiri medicale?Mentionez ca la prima operatie a primit 45-50 zile.
Răspuns la discuția daune morale
Din ceea ce am inteles eu raspunsul se refera la procesul civil dar eu am citit ca este posibil ca in cazul in care se va solutiona si latura civila in cadrul procesului penal atunci asigurarea nu va mai suporta nimic din dauna.V-as ruga daca se poate sa imi spuneti cam la ce sa ma astept dupa proces adica ce se va intimpla cu cazierul meu si cam la ce pedeapsa?Mentionez ca persoana accidentata a primit 45 de zile de ingrijiri medicale.

Va multumesc
Răspuns la discuția daune morale
Nu am la mina nimic dar nu asta ar fii necazul.Momentan nu reusesc sa mai vorbesc cu cel accidentat si daca ma da in proces penal cine va suporta despagubirea eu sau rca?Intreb asta ptr ca nu m-ia spus nici ca mai vrea bani si nu stiu cum mai pot sa fac sa merg cu politia sa ii ia declaratie si deci se va merge mai departe cu procesul.
Discuție daune morale
Acum o luna si ceva am avut un accident am pierdut controlul vplanului si am lovit o persoana.Totul a fost bine pina cind a trebiut sa dea declaratia la politie si nu mai vrea sa discutam.I-am dat ceva bani dar acum nu stiu ce se poate intimpla in cazul in care vrea sa mergem in proces.Intrebarea mea este ce pot pati in cazul in care merg cu el in proces?