Dna Liliana sa inteleg ca sunteti parinte si ati semnat. Foarte bine, dar pentru ca nu traim inca intr-un stat totalitar, nu prea merge metoda cu pumnul in gura, nu va faceti griji ca nu am avea noi parintii grija de copiii nostri, sa semnezi un document de frica amenzii nu denota nici o virtute, cum am mai spus. Contractul acesta nu are nici o utilitate pentru parinti!!! Putea sa fie intr o forma mult mai utila cu drepturi,resurse clare despre cum ne putem apara,drepturile etc...scrie exact pe Liga Parintilor si nu cu amenzi!
Felicitari celor care vad dincolo de ziua de maine toate aceste demersuri care treptat vor ingradi toate drepturile si vom avea numai obligatii.
Eu dacă as fi fost avocat mi-ar fi trezit o urma de etica profesionala un astfel de abuz, ca asta este , si as fi fost pro oameni, nu pro stat...dar nah neo-comunismul sa traiasca si vorba aia " nu vom avea nimic si vom fi fericiti".
Pana la postarea celor din Liga parintilor nu am văzut nimic relevant, toata lumea ca si,dvs da inainte cu main stream-ul, si stim bine ca nu mai exista,de mult obiectivitate.
Partea cu aberatii in link este o denigrare gratuita si nefondata.
Invatamantul este un drept nu o obligatie si nici o optiune ca meseria dvs unde puteti sa semnati cate contracte vreti.
Nu va sta,bine in postura,de " avocatul diavolului" este plina media de ei, pe site urile acestea mai cautam si alte pareri ca de semnat am inteles deja ca TREBUIE!!
Liliana Gradinaru a scris:
Despre ce doriti sa fie partile informate? Tot ce scrie in el se regaseste in legi si sunteti cu totii obligati sa cunoastem legile. Cu privire la ce sa fie cine informat?
Am citit aberatiile din acel link, nu au niciun temei legal si nici vreo valoare morala deosebita. Eu sunt avocat, nu sunt parte a vreunei asociatii non profit. Am Cod deontologic si am un Statut al profesiei. Cine a inventat de unde ca numai ONGurile ar avea vreun statut dupa care sa functioneze?
Avem legea invatamantului preuniversitar din iulie 2023 si au gasit de cuviinta sa trimita puncte de vedere privind legalitatea actului adoptat acum un an si vreo 3 luni ? Asa suntem noi parinti implicati? Dupa inceputul noului an scolar? Mai asteptam putin si terminau copiii facultatea pana cand faceam noi observatii pe Legea despre preuniversitar...
Asta nu este implicare, asta este lipsa de respșonsabilitate si delasare. Asta e si scopul contractului, sa ne trezim si sa ne asumam raspunderea pentru copiii nostri.