avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate Mansilviu888

Activitate Mansilviu888

Din moment ce plătește somația de plata pentru contribuții de la ANAF înseamnă că este depusa declarația bănuiesc.

Cornel Vasile a scris:

Da, nu va afectează.. important e sa depună Declarația D112 la ANAF.

Din ce am observat banii ii virează din contul personal nu cel al firmei, acum o lună am putut face un card de cumpărături după interogare ANAF și o preaprobare pentru credit ipotecar tot interogare ANAF.
Deci practic daca întârzie plata contribuțiilor nu as fi afectat în obținerea creditului?
Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Plata contributiilor nu afecteaza acordarea creditului, ci neobtinerea de venituri.

Sunt angajat într-o firmă mică și vreau sa mi fac un credit ipotecar, am 6 luni vechime in firmă dar văd că firma nu merge prea bine și aș dori să știu dacă de exemplu angajatorul nu îmi plătește la timp pe ultima lună lucrata contribuțiile ar afecta la obținerea unui credit? De exemplu sunt plătite 4 luni contribuțiile dar pe ultima lună nu plătește. Mi ar afecta obținerea creditului acest lucru?
Cumpărare apartament prin credit ipotecar cuplu necăsătoriți.
Bună ziua, as dori să cumpăr un apartament luând credit ipotecar doar pe numele meu însă să fie proprietar in cota egală 1/2 și partenera mea, daca s-ar achita un avans 50% din valoarea apartamentului de ea și eu as lua credit doar 50% din valoarea apartamentului credeți că ar fi posibil acest lucru? Ea încă nu are vechimea necesară la actualul loc de muncă...
Bună ziua, daca la semnarea antecontractului este trecută doar partenera mea ca cumpărător însă la creditul bancar sunt și eu coplatitor se poate ca, pe contractul de vânzare cumpărare să fim amândoi proprietari cota parte egală?

In caz că este posibil acest lucru contează pentru banca daca antecontractul este făcut doar pe numele unei persoane, creditul pe două persoane una fiind coplatitor iar Contractul vânzare cumpărare sa fie pe numele amândurora?
Cuplu împreună de 6 ani, locuim împreună însă nu avem aceleași adrese pe buletin. Dorim sa achiziționăm un apartament prin credit ipotecar, in cazul in care doar unul dintre noi poate lua creditul ipotecar se poate la notar pe contractul de vânzare cumpărare trece ca drept de proprietate 50% din apartament pentru fiecare dintre noi? Multumesc