avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cuplu împreună de 6 ani, locuim împreună însă nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cuplu împreună de 6 ani, locuim împreună însă nu avem aceleași ...

Cuplu împreună de 6 ani, locuim împreună însă nu avem aceleași adrese pe buletin. Dorim sa achiziționăm un apartament prin credit ipotecar, in cazul in care doar unul dintre noi poate lua creditul ipotecar se poate la notar pe contractul de vânzare cumpărare trece ca drept de proprietate 50% din apartament pentru fiecare dintre noi? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:54, 18 Septembrie 2024
Întrebați la bancă.
Depinde dacă și celălalt are un venit suficient încât sa fie co-platitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vz-cump imobil, 2 cumparatori Aleahim21 Aleahim21 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoare speta: - se va incheia un antecontract de vanzare cumparare (urmat, pe 30 de zile, de un ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular credit prima casa/preluare credit anna_100 anna_100 Buna ziua, Am cumparat prin programul Prima Casa un aparatament, in regim de co-proprietate, cu iubitul meu din acel moment. Mai exact, eu sunt co-platitor al ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament / casa pe numele a doi proprietari ioanabcr ioanabcr Buna ziua, Impreuna cu prietenul meu, dorim achizitionarea unei locuinte. Nu suntem casatoriti si nici nu ne vom casatori in viitorul apropiat. Amandoi vom ... (vezi toată discuția)