avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vz-cump imobil, 2 cumparatori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vz-cump imobil, 2 cumparatori

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoare speta:
- se va incheia un antecontract de vanzare cumparare (urmat, pe 30 de zile, de un contract de vanzare cumparare) pentru un apartament, in care exista 2 promitenti cumparatori;
- dorinta este de a achizitiona un apartament impreuna cu prietenul meu, urmand ca fiecare sa aiba 50% cota proprietate
- apartamentul se va achizitiona prin credit ipotecar
- cel care primeste creditul de la banca sunt eu, dar el va co-debitor

Intrebarea este: va fi vreo problema daca plata apartamentului se va face din contul unui singur viitor proprietar pt toata suma?

Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
Nu, nu va fi nicio problema.

Dar, ar fi bine ca acest "amanunt" sa fie mentionat in contractul de vanzare-cumparare .
Ca si altele legate de modul in care intelegeti sa faceti plata, cat fiecare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar pe 30 de ani, împreună cu prietenul meu. beneficiez și eu de apartament sau sunt bună doar de plată? Beatrice0 Beatrice0 Buna seara. Tocmai ce am facut demersurile pentru un credit ipotecar pe 30 de ani, impreuna cu prietenul meu,pentru un apartament. Creditul este pe numele ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare contract de vanzare-cumparare DrHOOK. DrHOOK. Buna seara, Am un prieten care vinde un apartament,a facut un antecontract de vanzare-cumparare cu un cumparator care a obtinut un credit ipotecar. In ... (vezi toată discuția)
Hello! prietenul meu cumpara un apartament. are deja 40% din ... Milen098 Milen098 Hello! Prietenul meu cumpara un apartament. Are deja 40% din suma, pentru 50% face credit ipotecar. Restul de 10% va veni din partea mea, dintr-un alt credit ... (vezi toată discuția)