avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încetarea contractului de muncă cu acordul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încetarea contractului de muncă cu acordul părților

Încetarea contractului de muncă cu acordul părților.

Buna ziua, încetarea contractului de muncă cu acordul părților din data de 20.11.2024 fiind prezentat pe hârtia aceasta articolul 55 litera b din legea 53/2003 semnata, stampilata și scris de angajator se aprobă, are valoarea legală in cazul in care acest angajator dorește acum un preaviz iar eu nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 19 Noiembrie 2024
In situatia incetarii c.i.m. cu acordul partilor nu se acorda preaviz . Hartia respectiva are valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie aangy20 aangy20 Buna seara, Vineri 15.10.2010 mi-am depus demisia cu acordul partilor (L 55, lit b.) dar am uitat sa specific nr de zile de preaviz stabilit verbal cu ... (vezi toată discuția)
Demisie bodo gabriella bodo gabriella doresc sa ma interesez in noul cod al muncii cu ce articol se poate desface contractul de munca la zi cu acordul partilor?? cineva doreste sa plece sa lucreze ... (vezi toată discuția)
Renuntare la preaviz in cazul concedierii pentru motive ce nu tin de persoana salariatului macros macros Buna ziua, am primit de la societatea cu raspundere limitata la care lucrez un preaviz cu urmatorul continut: \"Va aducem la cunstinta ca incepand cu data de ... (vezi toată discuția)