avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare apartament prin credit ipotecar cuplu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare apartament prin credit ipotecar cuplu necăsătoriți. ...

Cumpărare apartament prin credit ipotecar cuplu necăsătoriți.
Bună ziua, as dori să cumpăr un apartament luând credit ipotecar doar pe numele meu însă să fie proprietar in cota egală 1/2 și partenera mea, daca s-ar achita un avans 50% din valoarea apartamentului de ea și eu as lua credit doar 50% din valoarea apartamentului credeți că ar fi posibil acest lucru? Ea încă nu are vechimea necesară la actualul loc de muncă...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:22, 11 Octombrie 2024
Teoretic, se poate, cumparati pe cote parti, femeia plateste cash cota eibși dvs cumparati 1/2 cu banii băncii.
Răspunsurile sunt la banca, acolo aflați ce se poate, daca se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coplatnici nlbjean nlbjean Buna ziua, Speta este urmatoarea: Se cumpara un apartament de catre un cuplu (persoane necasatorite), ca bun propriu in cota egala de 1/2 fiecare, cu ... (vezi toată discuția)
Cesiune pe avans - posibil notarial? Vladislav V. Vladislav V. Buna, Suntem un cuplu necasatorit care au semnat o promisiune de vanzare-cumparare a unui imobil cu 108000 euro cu cote parti 1/2 fiecare. Persoana A a ... (vezi toată discuția)
Executare silita cota parte credit ipotecar Maximus_Anonimus Maximus_Anonimus Buna ziua, Am nevoie un sfat cu privire la urmatoarea situatie: Un imobil cumparat prin 2 credite ipotecare contractate la o banca (unul pe numele X iar ... (vezi toată discuția)