avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Activitate Petre_S

Activitate Petre_S

pot sa atac hotararea si sa cer program de vizita si dupa +6-12 luni? ca stiam ca era un termen maxim cat timp puteam sa contest si sa cer program de vizita

gi-jane2 a scris:

trebuia sa atacati hotararea ca asta nu e program. daca nu va aexista intelegere, cereti schimbarea acestui program. nu ar fi rau sa apelati la un avocat.

Pai din moment ce are dreptul sa isi vada oricand copilul, se poate intampla sa vrea sa il vada atunci cand sunt plecata . Si ma trezesc cu el la usa in vacanta. Prin sete de razbunare ca am divortat de el, mai ales dupa ce afla ca mi-am refacut viata cu un alt barbat sa nu imi dea pace. eu ii pot face plangere penala in acest caz?

ibn a scris:

Ce nu inteleg eu din descrierea dumneavoastra este cum afla fostul sot ca ati plecat la mare in vacanta? Reiese de undeva obligatia de a-i raporta fiecare miscare? Aveti interdictie de deplasare in tara cu copilul? Dar daca ati face un circuit turistic prin tara, ce spuneti ca ar face? V-ar urmari? Fostul sot nu are serviciu si viata personala oare? Isi risipeste oare timpul si resursele financiare ca sa va urmareasca pe dumneavoatra?

Dar se poate solicita si dupa mai multe luni, poate chiar si 1 an?

Dar el are voie sa stea dupa ea 24/7 sa o urmareasca, doar sub pretextul ca vrea sa isi vada copilul "oricand doreste" (Stabilit de instanta) ? + daca ea pleaca cu barbatul actual si copilul in vacanta, fostul are voie sa vina? tot sub acelasi pretext
Buna ziua,
Daca dupa divort, instanta decide ca tatal sa isi vada si sa detina relatii personale oricand doreste cu minorul, asta inseamna ca atunci cand mama isi reface viata cu un alt barbat si pleaca impreuna cu el si minorul intr-o vacanta (la mare de exemplu), fostul tata are dreptul sa vina si el sub pretextul ca vrea sa isi vada minorul?
Se considera ca femeia este hartuita, urmarita, nelinistita, disconfort?
Are dreptul fostul tata sa vina dupa ea la mare, sub pretextul ca vrea doar sa isi vada copilul?
Poate femeia dupa +6-12 luni sa ceara la Judecatorie program de vizita, acuzandu-l ca nu ii ofera spatiu, liniste si tot sta dupa ea 24/7 sub pretextul ca vrea sa il vada pe cel mic.. Dar pe el il doare undeva de cel mic.
Sallut daca in timpul casatoriei am facut un imprumut de bani in banca undeva la 10000 de euro pentru nevoi personale, iar apoi se ajunge la divort si mai sunt de platit inca 6000 de euro. dupa divort, sotia este obligata sa achite si ea imprumutul de bani, daca este doar pe numele meu? si mai ales daca am opriri pe toate conturile bancare si opriri din salariu
sau cum se procedeaza

multumesc
Si sa spunem ca avocatii s-au inteles intre ei sa amane cat de mult pot procesul de divort fara ca reclamantul sa stie
Ar putea dura si ani in privinta rezolvarii cererii de divort sa se inchida?
Buna ziua, Am o intrebare legata de dosarul de divort.
1.Avocatul celui parat care nu doreste divortul poate amana sedintele de divort cumva? sau daca avocatii se vorbesc intre ei, pot amane prima sedinta sau sedintele de divort?

2.Si daca ea vrea iar eu nu vreau sa imi pastreze numele de familie dupa decizia divortului il va putea obtine cumva?
Nu pot sa inteleg!

Cum alte dosare de divort care au fost deschise mai recent au anuntat prima sedinta in aceasta luna, iar altele care sunt mai vechi nu au anuntat nimic? Nu au si ei o ordine? Ca sunt unele dosare exact de acelasi tip
Si daca refuza sa angajeze avocat sau tot amana angajarea unui avocat ce se intampla? si ce alte circumstante ar exista in afara de minor?
Buna ziua,
Am o intrebare legata despre un proces de divort. Daca paratul nu gaseste sau nu vrea sa gaseasca un avocat, cat timp poate amana solutionarea procesului sau sa nu fie prima sedinta?
Si daca la mijloc exista un copil minor, reclamantul (femeia) poate sa isi refaca viata cu un alt barbat sau este obligata sa astepte ani pana se termina procesul de divort ca sa nu piarda copilul sau alte considerente?