avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate Petre_S

Activitate Petre_S

Si sa spunem ca avocatii s-au inteles intre ei sa amane cat de mult pot procesul de divort fara ca reclamantul sa stie
Ar putea dura si ani in privinta rezolvarii cererii de divort sa se inchida?
Buna ziua, Am o intrebare legata de dosarul de divort.
1.Avocatul celui parat care nu doreste divortul poate amana sedintele de divort cumva? sau daca avocatii se vorbesc intre ei, pot amane prima sedinta sau sedintele de divort?

2.Si daca ea vrea iar eu nu vreau sa imi pastreze numele de familie dupa decizia divortului il va putea obtine cumva?
Nu pot sa inteleg!

Cum alte dosare de divort care au fost deschise mai recent au anuntat prima sedinta in aceasta luna, iar altele care sunt mai vechi nu au anuntat nimic? Nu au si ei o ordine? Ca sunt unele dosare exact de acelasi tip
Si daca refuza sa angajeze avocat sau tot amana angajarea unui avocat ce se intampla? si ce alte circumstante ar exista in afara de minor?
Buna ziua,
Am o intrebare legata despre un proces de divort. Daca paratul nu gaseste sau nu vrea sa gaseasca un avocat, cat timp poate amana solutionarea procesului sau sa nu fie prima sedinta?
Si daca la mijloc exista un copil minor, reclamantul (femeia) poate sa isi refaca viata cu un alt barbat sau este obligata sa astepte ani pana se termina procesul de divort ca sa nu piarda copilul sau alte considerente?