avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca in timpul casatoriei am facut un imprumut de bani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca in timpul casatoriei am facut un imprumut de bani ...

Sallut daca in timpul casatoriei am facut un imprumut de bani in banca undeva la 10000 de euro pentru nevoi personale, iar apoi se ajunge la divort si mai sunt de platit inca 6000 de euro. dupa divort, sotia este obligata sa achite si ea imprumutul de bani, daca este doar pe numele meu? si mai ales daca am opriri pe toate conturile bancare si opriri din salariu
sau cum se procedeaza

multumesc
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2025
Petre_S, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:41, 13 Ianuarie 2025
Puteți face partaj pentru datoria rămasă de plata și sa fie obligata și fost soție sa plătească sau sa va restituie banii plătiți.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ce ati facut cu banii. Daca i ati cheltuit in interes propriu nu are de ce sa contribuie si sotia, Daca i ati cheltuit in comun pentru nevoile casatoriei atunci puteti partaja datoria sau platiti dvs si ii solicitati partea ei din credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - impartire credit bogdan2478 bogdan2478 in timpul casatoriei am contractat un credit impreunacu sotia.dupa divort am ramas sa platesc singur.ea nu a fost nici Garant nici coplatitor.am sanse sa il ... (vezi toată discuția)
Creditul de nevoi personale se imparte la divort? dumitru70 dumitru70 In anul 2005 m-am casatorit iar in 2014 am divortat de fosta sotie. Impreuna am construit pe terenul parintilor mei o casa in care am locuit pana in prezent si ... (vezi toată discuția)
Divort sufletel25 sufletel25 Va rog sa ne sfatuiti! Este vorba despre nepotul meu care este casatorit de un an are un baietel, iar acum sotia lui a dat la divort. Povestea lor este ... (vezi toată discuția)