avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate porumbel constantin

Activitate porumbel constantin

personal civil
buna ziua ,As dorii si eu sa stiu daca salariile compensatorii la desfintarea functiei se ia in calcul la punctajul de pensionare si daca se platea CAS pentru aceasta . Suma a fost de 97 000 000 in 2002 ianuarie. Am lucrat la Ministerul Apararii Nationale ca PMC
Buna ziua As dorii si eu sa va trimit copie document de pensionare va rog cum sa fac .Va multumesc frumos
2002 ianuarie
Buna ziua .As putea sa va trimit o decizie de pensionare . Daca da unde. Va multumesc anticipat.
Buna ziua ,As dorii sa imi spuneti si mie daca pentru salariile compensatorii sa platit pentru cota parte CAS si daca conteaza la pensionare si cat . Va multumesc
buna ziua va rog sa imi spumeti si mie; salariile compensatorii sa platit cas .Am luat in jur de 100000000 in 2002 deoarece sa desfintat functia mea la UM 01036 Rm Valcea De unde as putea sa iau un document care sa il duc la casa de pensii VA MULTUMESC MULT
Buna seara daca as putea sa va trimit copie dupa decizie se poate si cum va foarte multumesc
Porumbel Constantin nascut 22 10 1964 Lucrat la UM01036 Rm Valcea si ISURm Valcea
Buna ziua data depunerii dosarului 25 06 2024 codul pensie N10 ,in rest nu mai scrie nimic pe decizie