avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua .As putea sa va trimit o decizie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua .As putea sa va trimit o decizie de pensionare . Daca ...

Buna ziua .As putea sa va trimit o decizie de pensionare . Daca da unde. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:34, 9 Octombrie 2024
Luati legatura cu un consultant si o puteti trimite pe email-ul acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,as putea sa va trimit si eu o decizie de pensionare ... porumbel constantin porumbel constantin Buna ziua ,AS putea sa va trimit si eu o decizie de pensionare ,sa o studiati si sa imi spune-ti si mie daca este calculata bine pensia Va multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Comunicari nesolicitate buna ziua, am deschis o companie de telecomunicatii ... Ionut234 Ionut234 Comunicari nesolicitate Buna ziua, Am deschis o companie de telecomunicatii si intermediere telefonica, iar pentru a face reclama companiei doresc sa ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv Raluca ANA Raluca ANA Buna ziua, Desi pot sa scriu aici mesaj, atunci cand am dorit sa dau un mesaj privat imi aparea mentiunea in partea de sus a ecranului: contul tau este ... (vezi toată discuția)