avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate Myha43@

Activitate Myha43@

Multumesc foarte mult! O zi placuta!

Cornel Vasile a scris:

Cel tarziu la 18.08.2026 ...

Buna ziua,am o intrebare va rog frumos!
Daca am nascut in data de 17/10/2024 in ce data/luna din anul 2026 ar trebui sa revin la servici pentru a beneficia de stimulentul de insertie cel in valoare nominala de 650lei/luna ?
In august sau septembrie 2026?
Buna seara, am o intrebare cand ar trebui sa depun cererea pentru suspendarea c.i.m daca am nascut in data de 17/10/2014 si sunt in cincediu pre/postnatal de 126 de zile calendaristice pana la data de 19/02/2025 inclusiv.E bine sa depun cererea de suspendare a c.i.m pentru a intra in concediu de crestere/ingrijire copil in luna decembrie 2024?

Buna ziua, multumesc pt informare

Buna ziua nu este devreme/tarziu dc depun dosarul pentru concediu de ingrijire copil pn la sfarsitul lunii decembrie 2024?

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,

Art. 15 din OUG 111/2010
(1) Drepturile prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă reprezentând indemnizaţii şi stimulent de inserţie se stabilesc după cum urmează:
a) începând cu ziua următoare celei în care încetează, conform legii, concediul de maternitate, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată;
...

Buna ziua nu este devreme/tarziu dc depun dosarul pentru concediu de ingrijire copil pn la sfarsitul lunii decembrie 2024?
Buna seara,am nascutcin data de 17/10/2024 si momentant sunt in concediu medical pre si postnatal de 126 de zile calendaristice (pana la data de 19/02/2025 inclusiv).Cand ar trebui sa depun actele pentru dosarul de concediu crestere/ingrijire copil( c.c.c./c.i.c.)?
Buna seara.
Am nascut in data de 17 octombrie,fara sa intru in prenatal.
Vreau sa stiu mai pot beneficia de concediu de maternitate de 126 zile calendaristice sau doar de cele 42 de zile calendaristice obligatorii?