avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate amalkka

Activitate amalkka

buna ziua,

In prezent sunt in concediu de crestere a copilului (2 ani).
Din ianuarie probabil ca voi reveni la lucru. As dori sa stiu daca angajatorul are dreptul sa imi modifice salariul in conditiile care ma voi intoarce pe acceasi functie dar intr-o agentie, nu in sucursala unde lucram inainte. Intreb asata pt ca colegul pe care il voi inlocui are salariul mai mic decat al meu.

Va multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția OMAI 400/2004 ABROGAT SAU NU?
da, stiu, dar ideea era urmatoarea...daca OMAI 400 a fost sau nu abrogat, iar daca da atunci s-a facut prin ordinul mai 560/2008, sau alt act normativ, si unde il gasesc
Buna ziua,

Nu stiu daca dvs ma puteti ajuta dar ma intereseaza daca OMAI 400 a fost sau nu abrogata.
Am gasit pe net unele informatii cum ca ar fi fost abrogata prin OMAI 560/2008. dar nu am gasit niciunde textul acestui ordin al MAI desi nu este unul cu caracter secret.
Daca intr-adevar exista acest ordin va rog sa-mi spuneti si unde il pot gasi.

va multumesc.
Răspuns la discuția insolventa
multumes mult
Răspuns la discuția insolventa
trebuie facut un precontract sau se face pur si simplu un virament...

viramentul trebuie facut in contul lichidatorului sau al bancii.....
Discuție insolventa
Buna ziua,

As vrea sa cumpar un imobil al unei firme aflate in insolventa prin intermediul unei firme specializate in insolventa. Suntem 2 posibili cumparatori, iar firma de insolventa imi solicita in avans un depozit de 10% din valoarea imobilului.
Este legal? Daca nu voi reusi sa cumpar imobilul imi voi mai recupara banii? daca da cum?
elis a scris:

Nu este vorba de salariu ca venit, ci de un bonus acordat de catre angjator in baza prevederilor legale.

Buna seara,

Aceste prevederi ale contractului colectiv de munca se aplica si pentru angajatii civili din cadrul MIRA? Am o prietena care este angajat civil al acestei institutii, a facut o cerere pentru acordarea salariului minim pe institutie pentru nasterea copilului si raspunsul pe care l-a primit consta in faptul ca Ministerul Internelor si Reformei Administrative nu a semnat acest contract colectiv de munca si prin urmare prevederile lui nu se aplica angajatilor sai.

Va multumesc.