avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate angel 21

Activitate angel 21

Exista incompatibilitate sau poate fi conflict de interese, daca voi fi ales local si consilier juridic la un ONG la care unitatea adm. terit. este membru asociat?

Va multumesc!
Care este procedura de urmat pt. o primarie care vrea sa organizeze ocuparea unui post prin transfer la cerere
Buna ziua!
Sunt in concediu pt. cresterea copilului, si as dori sa aflu daca perioada asta intra sau nu in vechimea in munca.
Răspuns la discuția Transfer la cerere
Nu este inca scos la concurs si daca indeplinesc conditiile de transfer, atunci se va aproba transferul. De aia interb daca indeplinesc conditiile?!
Buna ziua!
Sunt functionar public de executie clasa I la o primarie si as dori sa ma transfer la o alta primarie la funtia de secretar comuna, care a devenit vacanta.
Am studii juridice si vechimea de 2 ani in spec. studiilor.
Pot sa efectuez transferul la cerere?
Va multumesc pt. raspuns!!!
Va multumesc foarte mult!
Buna ziua! As dori sa depun actele pt. recalcularea indemnizatie pt. cresterea copilului, dar pe langa salariu, am avut si alte venituri supuse impozitului de 16% la diferite institutii. De la locul de munca am primit deja adeverinta conform noului model de adeverinta. Intrebarea mea este daca si acestia trebuie sa-mi elibereze o adeverinta conform anexei 2. la Instructiuni (Ordinul nr. 68/2009) si sa mentioneze la luna respectiva in care am primit banii, sau pot sa-mi elibereze o adeverinta oarecare. Este vorba de sume de bani pe care am primit la Alegerile europarlamentare din anul 2007 si inca un spor de confidentialitate de la vechiul loc de munca.
Va multumesc mult pentru raspuns.
Sarbatori fericite!
Da, asa m-am gandit si eu, dar credeam ca o sa primesc fractionat, fiind vorba de un spor care se calculeaza pe luna si se acorda numai la sfarsit de an. Eu am lucrat pana la 30 iulie, pentru acele luni nu primesc bani?
M-ar interesa daca am dreptul la sporuri si indemnizatii care se acorda la sfarsit de an... mentionez ca sunt in concedul de maternitate, deci raportul de munca este suspendat de drept. Va multumesc pt. raspuns!