avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Drepturile banesti ale functionarului public aflat in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Drepturile banesti ale functionarului public aflat in concediul de maternitate

M-ar interesa daca am dreptul la sporuri si indemnizatii care se acorda la sfarsit de an... mentionez ca sunt in concedul de maternitate, deci raportul de munca este suspendat de drept. Va multumesc pt. raspuns!
Cel mai recent răspuns: angel 21 , utilizator 15:58, 15 Decembrie 2008
Suspendarea raportului de serviciu are ca efect suspendarea prestării muncii de către functionar şi a plăţii drepturilor de natură salarială de către angajator.
Da, asa m-am gandit si eu, dar credeam ca o sa primesc fractionat, fiind vorba de un spor care se calculeaza pe luna si se acorda numai la sfarsit de an. Eu am lucrat pana la 30 iulie, pentru acele luni nu primesc bani?
Pentru perioada lucrata aveti dreptul la toate sporurile care se acorda.
Ca functionar public aveti dreptul sa primiti al 13-lea salariu proportional cu perioada lucrata, prima de 10%, daca nu ati primit-o, primele din economii si contravaloarea orelor suplimentare efectuate pana in 30 iulie!
Sarbatori fericite!
Va multumesc mult pentru raspuns.
Sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna ion_raluca ion_raluca Daca am schimbat locul de munca in martie, de la SRL in sistemul public, de cate zile de concediu de odihna beneficiez si de cand as putea sa_l iau? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu in concediul de crestere al copilului carmen-luca carmen-luca Lucrez la spital ca asistenta .Din data de 5 ianuarie 2009 sunt in Concediul de crestere a copilului . La servici toate colegele mele au luat luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Dreptul la al13 lea salariu in cazul in care salariata se afla in co de maternitate monicaelena monicaelena Ma aflu in concediu de maternitate de pe 21 septembrie 2009.Am nascut pe 17 nov. La sfarsitul anului tuturor salariatilor firmei la care sunt angajata li s-a ... (vezi toată discuția)