avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate azull

Activitate azull

Buna ziua, pana la urma se poate obtine si de la Starea Civila din provincie insa dureaza pana la 30 de zile, plata taxa de timbru de 2 lei + 2 plicuri recomandate. Mai repede se poate totusi direct de la Starea Civila Sect 1 Bucuresti, Maresal Averescu 17, langa Arcul de Triumf. Cand am sunat aici mi-au spus ca pentru solicitantii din provincie se incearca sa se elibereze in aceiasi zi. Numai bine.
Sper sa se poata in Braila, am sa merg curand sa verific. Multumesc pentru sfaturi.
Buna seara! Multumesc pentru raspunsuri!
Parintii sunt romani si am clarificat cu ei preschimbarea mai sus mentionata: certificatul a fost schimbat la primaria sectorului 1 pentru ca cel original nu a fost acceptat, fiind initial emis de catre consulatul RO din Tripoli. Pana la urma Bucuresti sau Braila..?
Buna seara, trec direct la subiect. Am avut certificat de nastere Libian, iar cu ani in urma l-am preschimbat la Bucuresti deoarece se degradase. Pe acesta din urma insa l-am pierdut. Mentionez ca locuiesc in Braila, si ca am buletin/pasaport/permis, valabile. Multumesc! Mihai.
Răspuns la discuția casa de expeditie
Subscriu celor mentionate de initiatorul topicului, si as dori sa mai stiu daca este posibil ca o casa de expeditie inregistrata in RO sa aibe si punct de lucru in strainatate, respectiv Olanda. Va multumim.
Răspuns la discuția CONTRACT DE COMISION
Buna ziua!

Intentionez sa inchei un contract de comision pentru vanzarea unui imobil de la persoana juridica romana catre persoana juridica straina.
As dori niste sfaturi in legatura cu formularea contractului in asa fel in cat sa nu fiu ocolit.

Multumesc.
Răspuns la discuția Drepturi pe concept website
Am inteles, am sa fac demersurile necesare ca sa aflu.

Multumesc
Vreau sa realizez un site, concept nou in Romania, dar care exista deja in alta tara.
Trebuie sa le cer aprobarea pentru abordarea conceptului lor, chiar daca este in alta limba?

Multumesc
Vreau sa import marfa din China si as vrea sa stiu cu cine am de-aface. Exista vreo organizatie care se ocupa cu asa ceva? Cum se procedeaza in astfel de cazuri?

Multumesc