multumesc mult;daca societatea nu dispune de banii necesari achitarii datoriilor la fisc in momentul actual,evident nu poate cere radierea,atunci ce solutie are,sa ceara insolventa sau alta modalitate?
multumesc mult
buna ziua,
spuneti-mi va rog care sunt pasii pt a radia o societate,in conditiile in care:
-are 2 pct de lucru(trebuiesc inchise mai intai?)
-are salariati
-nu sunt active pe societate
-sunt datorii la finante in jur de 10000 lei.
Se poate duce balanta si bilant la Reg Comertului pe zero si se radiaza sau trebuiesc indeplinite niste formalitati.Va rog frumos informati-ma si pe mine
am vb cu cineva de la garda si mi-a spus ca indiferent ca se emit 2 facturi in aceeasi zi ,plafonul este acelasi;este ca si cum as fi avut o singura factura de 10000 lei;deci pot plati 5000 lei prin chitanta si restul prin OP.nici nu stiu cum sa procedez...
multumesc
buna ziua
nu reusesc sa cad de acord cu contabila unei societati referitor la incasarea unor facturi;dumneaiei spune ca-mi poate emite intr-o singura zi 2 facturi a cate 5000 lei fiecare,urmand sa-mi incaseze in zile diferite cu chitanta a 5000 lei fiecare;eu stiu ca asta nu este permis,gresesc????
bunza ziua,
o societate a dat refuz in banca unui cec avalizat.In firma nu exista lichiditati si nici active care pot fi valorificate,numai stocul de marfa.Am inteles ca din cauza avalizarii va raspunde solidar cu societatea unul dintre asociati,;reau sa stiu daca si sotii acestora sunt la fel implicati,multumesc mult
-de asemenea daca incep plati fragmentate din datorie la fel vor fi urmarile?
firma platitoare de tva presteaza catre o firma din Franta cu cod valid de TVA (usuca cherestea).Trebuie factura cu sau fara TVA,se declara in 390,in decl 300 la ce rand se inscrie?
astept un raspuns urgent va rog frumos