Executare silita pe ce?.Din 2011 a vandut tot nu are absolut nimic, plecat din tara nimeni nu stie nimic.
Prestatie periodica lunara , accident.
1. Firma de asigurari a platit prestatia lunara pana la atingerea limitei de despagubire , luna octombrie 2015 , conform hotararii definitive si irevocabile .
2. Conform hotararii obligatia de plata lunara a prestatiei periodice pana la implinirea varstei de pensionare urmand sa se faca de cel vinovat de producerea accidentului . Persoana a vandut tot si a plecat din tara. Intrebarea mea , care sunt pasii pentru a afla in ce tara este si daca pot sa-mi recuperez banii pentru anii anteriorii cat si pentru cei viitori. Multumesc anticipat .
Repartizarea cheltuielilor pe cota-parte indiviză de proprietate este reglementată de articolul 44 al Hotărîrii de Guvern nr 1.588/2007, privind normele de aplicare a legii 230/2007. Multumesc mult de tot.
Am gasit si cateva lamuriri legate de Cota parte indiviză se regăseşte în actul de proprietate asupra apartamentului (contract de vînzare-cumpărare sau extras din cartea funciară), şi în cartea tehnică a imobilului, dacă aceasta există.
Este responsabilitatea mea ok, de aceea vreau sa ma informez deoarece vreau sa stiu ce platesc ,pentru ce si daca administratorul a calculat corect suma ce imi revine pe apartamentul meu este de 5000 eur, de aceea insist banuiesc ca exista un mod de calcul ,nu stiu cum se calculeaza cota parte. Multumesc.
Daca ma puteti ajuta cum se calculeaza ( formula) privind reabilitarea ,se ia in calcul numarul de apartamente din cladirea respectiva , se ia in considerarea mp de apartament ?.Stiu ca daca cladirea are liftcei care beneficiaza au o cota parte mai mare si cei care nu au o cota mult mai mica, deoarece nu beneficiaza de acel lift, cred ca acelasi lucru priveste si reabilitarea blocului, daca se facea pe toata cladirea era altceva , dar asa cum ramane cu cei care trebuie sa-si faca ei, dar platesc ca si ceilalti asta nu inteleg.
Reabilitarea se face doar pentru exterior ( fatada),eu am crezut ca reabilitarea se face si interior si exterior , dar in urma convorbirii am aflat ca doar fatada ?.
Eu stau la parter si apartamentul este situat in curte interioara, deci ce reabilitare este , doar pentru cei care au apartamentele exterioare, atunci de ce platesc aceiasi suma ca si ei ?.
Va rog pentru lamuriri daca stiti si puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti, care sunt prevederiile si hotaririle legale , modul de calcul privind reabilitarea cladiriilor .
Multumesc .
Multumesc mult pentru raspunsul dvs., prompt, vroiam sa stiu daca platesc ceva pentru care nu beneficiez,avand in vedere suma. Exista prevederi legate de acest aspect.
Daca vand apartamentul trebuie sa platesc 40% 10031si 1396 prima rata , banii sau strans luna trecuta.
Administratorul nu imi da adeverinta daca nu platesc suma integral.Propietarul trecut in CF este decedat , eu avand sentinta definitiva dar care nu este operat in CF .Cumparatorul nu poate sa plateasca el, avand in vedere ca va locui acolo si va beneficia de reabilitarea cladirii.Multumesc anticipat de raspuns.
Multumesc pentru ajutor si pentru raspunsul dvs.,prompt.
Buna seara,
As dori sa fac produse alimentare artizanale (de casa),prajituri , dulceturi ,fără aditivi .
Va rog sa ma ajutati si indruma la urmatoarele intrebari :
Sub ce forma juridica (PFA sau SRL) se pot realiza si vinde produsele preparate in casa ? . Ce avize sunt necesare? . Care este cadrul legislativ pentru produsele artizanale ? .
Mentionez ca nu am diploma de cofetar sau patiser.
Efectiv nu stiu de unde sa incep, care sunt pasii de urmat .
Multumesc.
Multumesc mult de tot .Si eu am intrebat acelasi lucru dar am ramas fara raspuns , cei de la gaz asa gandesc , fara cuvinte .