Sunt casatorita si am doi copii.
Am un apartament pe care l-am cumparat numai cu banii din vanzarea apratamentului mostenit de la parintii mei si asa e specificat si in actul de vanzare cumparare, deci sotul meu nu este trecut in acest act.
Pot sa o declar numai pe fiica mea co-proprietar, cu conditia sa ma intretina pana ies la pensie? Si ce fel de acte trebuie sa intocmesc si unde?
Fratele meu a decedat acum doua luni. Nu are copii si eu sunt singura sora. Parintii nostri nu mai traiesc.
Cumnata mea vrea sa facem succesiunea si pentru un teren de 2,5 ha mostenit de fratele meu de la mama mea. Cum se va imparti acest teren intre mine si cumnata mea?
Fratele meu a decedat acum doua luni. Nu are copii si eu sunt singura sora. Parintii nostri nu mai traiesc.
Cumnata mea vrea sa facem succesiunea pentru apartamentul lor si o Dacie. Intrebarea mea este: daca ei le-au cumparat pe ambele, eu ce drept as avea ca mostenitoare a fratelui meu?
Sunt consultanti ramani care stiu foarte bine sa intocmeasca documentele necesare unei finantari UE si care au deja un portofoliu. Acum imi vine in minte(nu la fac reclama) cei de la www.relians.ro.
Pe situl www.finantare.ro se gaseste lista consultantilor(cei care s-au insrcis pe lista) ; mai apar si pe www.ccir.ro firme de consultanta pentru scrierea proiectelor finantate de UE pentru IMM-uri. Cred ca un Google pe "scriere proiecte UE" ar