avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate gagea.gabriel

Activitate gagea.gabriel

Răspuns la discuția reprezentant oficial strasburg
monacolady26 a scris:

Buna ziua,

Numele meu este Stefan Cornelia si astazi 31.05.2009 este prima mea logare pe acest site.
Va transmit acest mesaj deoarece am o nelamurire cu privire la ceea ce inseamna reprezentant oficial intr-un proces la Strasburg.
In mare am sa va fac o prezentare detaliata a problemei si anume varul meu a fost condamnat pe nedrept(am dovezi in acets caz nu vorbesc in necunostinta de acuza) la 8 ani de inchisoare iar sora lui doreste sa intenteze un proces statului la Curtea Suprema de la Strsburg. In present el este in detentie. Citind site-ul Dvs (care fie spus mi-a oferit informatii extrem de utile) am inteles ca la Curtea de La Strasburg plingerea o face persoana in cauza sau un reprezentant oficial al acesteia. Asadar as dori sa stiu ce inseamna acest reprezentant oficial (adica oricare membru al familiei sau avocat) iar daca pentru expedierea documentelor are nevoie de o apostila speciala.


Va multumesc pentru amabilitatea cu care imi raspundeti.

Cu respect,

Stefan Cornelia



SE POATE NUMAI DUPA CE AI FOLOSIT TOATE CAILE DE ATAC DIN TARA RESPECTIVA......SAU DIN TARA NOASTRA.(FAC REFERIRE LA DOCUMENTATIA JURIDICA)
Răspuns la discuția De incredere sau...tzeapa?
DATI-I!!!! ce nu trebuie sa fie in "agenda lui" si un fraier din Romania?
Răspuns la discuția Cum se procedeaza?
freeelis a scris:

Nu cred ca mai se poate aplica vreo sanctiune, avand in vedere ca raportul de serviciu a incetat, iar cercetarea disciplinara nu s-a terminat pana la data incetarii raportului de serviciu.

=D>=D>
Ai dreptatate!!! e exact cum am patit si eu....un functionar cu functie de sef divizie de plati si stabiliri pensii face vreme de 5 ani patrapazlacuri in toata casa de pensii si cand vine vremea de "plata" pe cale judecatoreasca se anuleaza tot probatoriu si totate probele ca fiind nefondate si fara temei, deoarece functionarul a avansat in functie si raspunde de alt corp al institutiei respective.#-o#-o#-o#-o
freeelis a scris:

Autorităţile şi instituţiile publice sesizate au obligaţia să comunice petiţionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petiţiei, răspunsul, indiferent dacă soluţia este favorabilă sau nefavorabilă.
În situaţia în care aspectele sesizate prin petiţie necesită o cercetare mai amănunţită, conducătorul autorităţii sau instituţiei publice poate prelungi termenul cu cel mult 15 zile.



scmpa doamna si scumpule domn.... eu am 5 decizii de pensionare standard si un buletin de calcul si tot nu pot fi admis cu o cerere de chemare in judecata a CJPAS DAMBOVITA ; deci ce se tasteaza intr-o veselie aici este pura pierdere de timp si lectura.....deci!!!!! am cereri depuse de mai bine de 5 ani inca din 2000 pt a-mi fi luati in calcul exact ani cei mai importanti unde beneficiez de doua ordonante de marire,si acelea sunt ani de cooperator si ATENTIE!!!! de dezident politic(munca si domiciliu fortat). deci pana acum numai cerneala si pierdere de timp....
Răspuns la discuția furt calificat?????
Blasim a scris:

GabrielaA a scris:

Cu penalul mai mult o sa pierdeti timp.
Mergeti in civil.


Este putina pierdere de timp, dar cei de la firma respectiva vor pierde si mai mult timp cu declaratii, prezentari la politie. Eu v-as recomanda sa faceti plangere pt inselaciune, art. 215 C.P. alin.3:
"Inducerea sau mentinerea în eroare a unei persoane cu prilejul încheierii sau executarii unui contract, savârsita în asa fel încât, fara aceasta eroare, cel înselat nu ar fi încheiat sau executat contractul în conditiile stipulate, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta în alineatele precedente, dupa distinctiile acolo aratate."
In plangerea penala adresata politiei puteti mentiona si un art. 246 C.P. - abuz in servciu contra intereselor persoanei,
in caz ca patronul sau angajatul de la firma poate fi asimilat unui functionar (nu public, evident) - doar ca pedeapsa se reduce cu 1/3 din cea prevazut functionarului public.
Totodata NEAPARAT in plangere sa mentionati valoarea cu care ati fost prejudiciat.
Oricum, de data asta, va recomanda sa consultati un avocat specialist pe civil si totodata sa faceti PLANGERE SCRISA LA PROTECTIA CONSUMATORULUI - cu nr de inregistrare, tot ce trebuie....


asta am vrut!!!! va multumesc din suflet,am vrut sa stiu ce articol trebuie sa invoc in scrisoarea de intentie cu taxele aferente pt. deschiderea sau eventul tentativa de deschidere a unui proces impotriva firmei care mi-a executat lucrarea....in privinta geamurilor sunt sigur ca problemele se v-or rezolva intre ei....problema este ca trebuie sa cu capul rautatilor.inca odata va multumesc din suflet.

cu simpatie si respect,
Gagea Gabriel =D>=D>=D>
Răspuns la discuția furt calificat?????
Costin Dania a scris:

Se poate vorbi de proces penal pentru inselaciune ( ducere in eroare /art 215 C .pen partea speciala) , sau un proces civil prin invocarea solicitarii de daune, pentru nerespectarea conditiilor contarctuale.
Ce pot sa va mai spun , este faptul ca se face vinovata de respectarea comenzii firma care v-a efectuat dumneavoastra tamplaria si a facut comanda cu datele incorecte catre cealalta firma , cea cu sticla.Insa se poate verifica comanda.
Va recomand sa mergeti fata in fata sa consultati o persoana de spacialitate in domeniu juridic.

:love1::thumbup: asta am vrut!!!! va multumesc din suflet,am vrut sa stiu ce articol trebuie sa invoc in scrisoarea de intentie cu taxele aferente pt. :rtfm: deschiderea sau eventul tentativa de deschidere a unui proces impotriva firmei care mi-a executat lucrarea....in privinta geamurilor sunt sigur ca problemele se v-or rezolva intre ei....problema este ca trebuie sa :training: cu capul rautatilor.inca odata va multumesc din suflet. :worthy:

cu simpatie si respect,
Gagea Gabriel :love::love::love::kissing::kissing:
Răspuns la discuția furt calificat?????
atata timp cat cel care iti face o oferta contractuala standard ,nu exista loc de negociere....negocierile de regula se fac doar la nivel inalt.....nu la nivel mediu sau jos...asta stiu din negocierile cu banca pe care le-am avut in negocierile unui imprumut,avand totodata si garantii in conturi bancare in cadrul aceleiasi banci.....numai asa se pot face negocieri.....cu avocati si juristi.....si daca tragi linie ajungi la concluzia ca mai bine.........dar daca pt fiecare cumparatura sau achizitie de produs ,inseamna ca trebuie sa umblam numai cu avocati si juristi dupa noi.......#-o#-o#-o:O:stunned::stunned:=D>=D>
Răspuns la discuția furt calificat?????
clauze contractule??????..........este un contract standard ca orice tip de contract,in care sunt stipulate tipurile de ferestre numar de bucati si atat....mai este stipulat termenul de garantie al tamplariei si atat nu tu garantie la geamuri ,nu la lucrare de montaj nu nimik....deci deja din start e eroare de informare contractuala din start.de asta am scris mai devreme ca am contactat firma care a executat geamurile si ei m-au trimis la cei care au executat tamplaria si cei care au executat tamplaria spun ca ei nu sunt raspunzatori de executia geamurilor....deci am intrat in cercul prosteli pe fata.....si cand stau si ma gandesc ca am de platit pana in 2011 rata la banca pt niste termopane ma ia groaza ca nici calitate nu am....
Răspuns la discuția furt calificat?????
am contract am tot...dar protectia consumatorului nu se mai baga....am vb si la firma care a executat geamurile si ei ma trimit la firma care a executat tamplaria deoarece ei au comandat geamurile.....cei ce au executat geamurile spun ca ei au executat comanda care a fost solicitata....si asa etcetcetc ma invart in jurul cozii....daca ma puteti ajuta clar cu un raspuns bine vreau sa stiu la ce articol de lege se incadreaza fapta lor sa pot depune plangere atat civila cat si penala.....
Răspuns la discuția furt calificat?????
am fost chiar astazi si m-i sa spus clar ca ei nu pot face nimik deoarece comanda a fost executata si numai printr-o plangere la politie pot reinterveni sau sa ii dau in judecata....pt. ai da in judecata vreau sa stiu unde se pot incadra si la ce fapte?....ex---> inselaciune sau furt calificat cu forma agravanta in dauna avutlui privat sau ce alta forma de incadrare???
trebuie sa stiu ce articole de lege sa scriu in scrisoarea de intampinare la tribunal cand o depun la registratura..