avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate CAMELIADORI

Activitate CAMELIADORI

Răspuns la discuția DREPTURI DE PROPRIETATE
poate sa mai imi spuna cineva ceva despre cele zise mai sus ???
Răspuns la discuția mostenire
Nu stim cine a eliberat documentul daca o instanta sau notarul de stat.
Răspuns la discuția DREPTURI DE PROPRIETATE
daca vreau sa vand aceasta casa cum o vand daca nu am titlu de proprietate ? singurele documente oficiale sunt autorizatiile de constructii,certificatul de urbanism si chitantele de la plata impozitului.
Răspuns la discuția mostenire
dupa mama nu avem nimic de dezbatut ,doar dupa tata avem ce dezbate.Acum aproximativ 20 de ani bunica din partea tatalui si matusa au cedat o parte din teren si casa in favoarea tatalui dar nu sa dus nimeni sa ridice acel document de la tribunal,intrebarea este daca acel document mai este valabil acum ?
Răspuns la discuția DREPTURI DE PROPRIETATE
terenul intre timp sa stabilizat ,si cei de la primarie au considerat ca se pot da aceste autorizatii,mentionez ca in aceasta zona nu sa mai intamplat din anul 1971 nici un eveniment de acest gen.
Discuție mostenire
buna seara

Parinti au decedat de mult cat si bunicii din partea tatalui,suntem in viata 3 frati cat si sora tatalui ,ea detine toate actele in original,din pacate eu nu am nici o copie a acestor acte .Intrebarea este daca eu pot sa deschid succesiunea dupa bunica
(mama tatalui meu ) mentionez ca matusa nu imi da nici o copie la actele detinute de ea.

Va multumesc
TITLU DE PROPRIETATE
BUNA SEARA

Am urmatoarea problema,in urma cu catva ani am avut o casa unde sau produs alunecari de teren si nu a mai putut fi locuita,dupa revolutie ne-am intors si am reconstruit casa cu toate autorizatiile de constructie si curent electric .... emise de primaria din zona.Am primit titlu de proprietate si am observat ca terenul de sub casa nu este trecut in titlu intr-un cuvant casa este in aer,se plateste la primarie bineinteles si impozit atat pe casa cat si pe teren.Am mers la primarie si am sesizat acest lucru inca din anul 2008 si nici pana acum nu am primit nimic,ba mai mult ne-au spus sa cedam teren in alta parte pentru a se rezolva problema si mai repede,ne spun mai nou ca conform legii 156 ba pana in martie 2015,ba pana la 1 septembrie 2015 se rezolva ,Am intrebat ieri daca sa rezolvat problema si mi-au spus ca pana la 31 octombrie se rezolva.
Va rog sa imi spuneti ce demers as putea sa fac pentru rezolvarea problemei.
Răspuns la discuția Am si eu dreptul la mostenire?
va multumesc
Tatal meu a decedat acum un an,bunica mea a decedat si ea lasand in urma o casa si un teren,intrebarea me este daca eu in calitate de nepoata particip la mostenire tinand cont ca am un unchi in viata?

Buna ziua
Am cumparat o masina de la cineva care nu era proprietar,am cautat proprietarul si este plecat in Italia definitiv cum pot sa inmatriculez masina pe numele meu in aceste conditii,mentionez ca nici nu pot sa iau legatura cu proprietarul in nici un fel.
multumesc