avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am si eu dreptul la mostenire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am si eu dreptul la mostenire?

Tatal meu a decedat acum un an,bunica mea a decedat si ea lasand in urma o casa si un teren,intrebarea me este daca eu in calitate de nepoata particip la mostenire tinand cont ca am un unchi in viata?

Cel mai recent răspuns: CAMELIADORI , utilizator 13:57, 22 Iulie 2014
Daca este vorba de bunica paterna, da, veniti la mostenire prin reprezentare si veti culege partea ce ar fi revenit tatalui dvs.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat Mihaela__B Mihaela__B Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati cu cateva informatii in ceea ce priveste intrarea in posesia unui teren+ casa, ce provin dintr-o eventuala ... (vezi toată discuția)
Am drept de mostenire de pe urma unui unchi vitreg? iordana1900 iordana1900 Buna ziua. Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatalui meu? Bunicul meu patern era si tatal acestui unchi. Am detinut doua proprietati (casa si curte ... (vezi toată discuția)
Mostenirea daca exista testament bla bla bla bla buna ziua as avea o intrebare:bunicul meu a decedat si a lasat prin testament totul bunicii mele.tatal meu la fel e decedat deci unicii mostenitori am fi eu ... (vezi toată discuția)