avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate NARCAT

Activitate NARCAT

Detin o hotarare judecatoreasca de la tribunal pe care trebuie sa o public in monitor pe cheltuiala mea.Am platit o suma de bani destul de mare pentru aceasta la ONRC si acum mi s-a dat amanarea lucrarii de publicare cum ca ar trebui ca hotararea sa aiba mentiunea de irevocabila.Acum eu vreau sa intreb asa este pentru ca ma plimba cei de la ONRC de un an si jumatae nezicandu-mi totul de la bun inceput si de cate ori merg acolo mai aflu inca o noutate.Aca va rog daca stie cineva pe comercial hotararile sunt irevocabile de drept sau mai trebuie pusa aceasta mentiune ,pentru ca asta inseamna alta cerere, alt proces,alt timp pierdut,alta bataie de cap pentru pus mentiunea irevocabila.Va multumesc!
Răspuns la discuția AJUTOR
Multumesc frumos de informatii !Azi am fost la tribunal si am facut cererea, dar de mana, in care am solicitat aplicarea mentiunii de irevocabila .De acolo mi s-a zis ca cererea v-a primit un numar de inregistrare care va fi numarul doasarului si maine sa sun sa mi sa comunice numarul si termenul procesului.Daca stiti cam cat dureaza procedura asta si daca este corecta procedura?
Discuție AJUTOR
Va roga sa ma ajutati intr-o problema care ma macina de aproape un an.Am fost cu SC in dizolvare pt nedepunere bilanturi.Am o hotarare de radiere a mentiunii de dizolvare irevocabila dar am si o hotarare de radiere a mentiunii numire lichidator.Cea din urma nu stiu daca e irevocabila cu toate ca scrie urmatoarele ,iar cei de la ONRC mi-au spus ca trebuie irevocabila.Cei care stiu va rog sa -mi dea un afat ca nu mai stiu ce sa fac sa scap oadata din povestea asta.Cum se poate pune mentiunea de irevocabil ,care este procedura ?Cineva mi-a zis ca dupa termenul recursului se poate solicita mentiunea irevocabil dar cum ?Pot sa fac asta intr-o singura zi sau trebuie sa deschid iar alt proces?Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția anulare numire lichidator
Sa inteleg ca nu este nevoie de actiune in instanta [recurs] pentru radierea mentiunii de numire a lichidatorului?Se face in baza hotararii de radiere a dizolvarii chiar daca in aceasta nu mentioneaza in mod espres si despre numirea lichidatorului?Depun cererea 11-10-150 la Onrc si se rezolva?Multumesc frumos !
Răspuns la discuția anulare numire lichidator
Da am o hotarare de dizolvare la care am facut recurs si a fost admis deci societatea nu se mai dizolva.A fost numit si un lichidator care nu a inceput procedura de lichidare iar acum practic nu mai are ce sa faca pentru ca problema cu dizolvarea nu mai este de actualitate.Da asa este ati inteles bine.Ce ma sfatuiti?Multumesc
Buna cine stie sa imi spuna daca am depus recurs la Onrc si instanta pentru radierea mentiunii de numire lichidatoor ,avand o hotararea irevocabila de recurs impotriva actiunii de dizolvare,imi mai trebuie avocat sa ma reprezinte in instanta sau procedura este mai simpla avand problema dizolvarii rezolvata?Ce ma sfatuiti sa fac stiindu-se ca recursul depus nu este in termen?Multumesc si va rog dati-mi o lamurire pentru ca ma lupt cu problema aceasta din vara.
Răspuns la discuția retragere lichidator
Poate a facut-o avocatul pt ca m-a reprezentat un avocat.Asta ar trebui sa apara si in hotarare,trebuie sa mentioneze asta undeva?Cum adica pe calea unei ordonante prezidentiale mai pe intelesul celor care nu au studii de specialitate ce ar trebui sa fac mai departe?
Răspuns la discuția retragere lichidator
Da asa mi se par si mie a fi logic DAR ma confrunt cu o situatie cel putin penibila si asta pentru ca de la Onrc mi s-a zis ca trebuie sa deschid alt proces pentru radierea mentiunii de numire lichidatorAsadar trebuie sa mai fac niste sapaturi la Onrc si eventual mi s-a sugerat sa merg la judecatorul delegat .Voi ce ziceti?
Buna ziua,as vrea sa stiu care este procedura de anulare[radiere] a lichidatorului numit de Onrc in urma hotararii de dizolvare.Mentionez ca problema dizolvarii societatii s-a rezolvat in instanta,am o hotarare in care s-a dispus radierea mentiunii de dizolvare.Multumesc
Răspuns la discuția Ajutor va rog
Credeti ca asa as rezolva problema sau ei o vor numai pe cea trimisa de curtea de apel?Pe cea care o am eu mi s-a zis ca treb sa o investesc cu formula executorie sa o public in monitorul oficial si nu mai stiu ce sa ii fac.