Detin o hotarare judecatoreasca de la tribunal pe care trebuie sa o public in monitor pe cheltuiala mea.Am platit o suma de bani destul de mare pentru aceasta la ONRC si acum mi s-a dat amanarea lucrarii de publicare cum ca ar trebui ca hotararea sa aiba mentiunea de irevocabila.Acum eu vreau sa intreb asa este pentru ca ma plimba cei de la ONRC de un an si jumatae nezicandu-mi totul de la bun inceput si de cate ori merg acolo mai aflu inca o noutate.Aca va rog daca stie cineva pe comercial hotararile sunt irevocabile de drept sau mai trebuie pusa aceasta mentiune ,pentru ca asta inseamna alta cerere, alt proces,alt timp pierdut,alta bataie de cap pentru pus mentiunea irevocabila.Va multumesc!
Aplicarea stampilei cu mentiunea "definitiva si irevocabila" este o procedura simpla, mergeti la grefa instantei care v-a judecat cauza, este o taxa de timbru de 2 lei+timbru judiciar de 0,15 lei.
Hotararile pe comercial care au judecat fondul nu sunt irevocabile de drept, doar daca e data fara nici o cale de atac ( asta nu exista decat pt anumite actiuni, ceea ce nu este cazul).
Model de cerere
vicar
Buna ziua,
am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)
Am si eu o rugaminte
crys28
am decizie definitiva de cind mam judecat cu fosta concubina pentru fetita care o avem impreuna fetita e la mine si as vrea sa o iau cu mine in italia dar ... (vezi toată discuția)