avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters75210

Activitate ContSters75210

multumesc, pare mai usor decit ma asteptam.
Buna seara !Vă solicit mici lămuriri pentru urmatoarea situatie .in anul 1978 părintii mei au achizitionat cu imprumut la c.e.c un apartament .dar pe titlul de proprietate la prenumele proprietarului (tatăl meu) scrie ION , dar in toate actele sale de identitate ca certificat de nastere , certificat de căsatorie,carte de identitate, scrie IOAN.Pină acum nu a avut nici o problemă, dar acum la shimbarea cărtii de identitate a fost atentionat despre aceasta diferentă intr-u-căt pe vremea anului 1978 nu se mentiona pe acte codul numeric personal pentru identificare.Cum se poate repara aceasta greșeala? Unde trebuie să ne adresăm? Vă mulțumesc anticipat!!
Răspuns la discuția drepturi asupra copilului
multumesc foarte mult. va doresc mult succes in activitatea dumneavoastra!
Răspuns la discuția drepturi asupra copilului
multumesc foarte mult pentru promptitudine! deci sa inteleg ca nu am nevoie de procura notariala semnata de fostul sot tinand seama de faptul ca nici nu stiu unde se afla nici nu mi-a platit niciodata pensie alimentara si nici minorul nu il cunoaste!
Buna dimineata. As dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru a pleca cu copilul din tara daca sunt divortata de tatal sau si minorul mi-a fost incredintat spre crestere si educare prin hotarire definitiva si irevocabila. Va multumesc anticipat.
sunt de profesie asistenta medicala si acum lucrez in Romania la un spital de stat; doresc sa plec in strainatate sa lucrez cu contract ca asistenta medicala si doresc sa stiu pe ce perioada pot sa plec de la actualul servici in concediu fara plata . Va multumesc !
Răspuns la discuția poprire
multumesc ptr promptitudine !!!
Răspuns la discuția poprire
multumesc ptr.rapiditate!!!
Discuție poprire
buna ziua ,va rog sa-mi raspundeti la o intrebare:se poate pune poprire pe indemnizatia de crestere a copilului??problema mea este urmatoarea: in urma cu 3 ani am girat la banca pentru un imprumut o colega. pina acum nu au fost probleme dar acum are ceva intirzieri la plata si cei de la banca ma suna pe mine si imi spun ca daca nu se fac platile la rate imi vor lua mie din bani.Mentionez ca eu actulalmente sunt in concediu de ingrijire al copilului pina in luna decembrie 2010.va multumesc anticipat!!
Răspuns la discuția poprire salar
va multumesc foarte mult pentru promptitudine si lamuriri!!!