Buna dimineata. As dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru a pleca cu copilul din tara daca sunt divortata de tatal sau si minorul mi-a fost incredintat spre crestere si educare prin hotarire definitiva si irevocabila. Va multumesc anticipat.
Aveti nevoie de hotarirea legalizata cu mentiunea definitiva si irevocabila original si copie, decertificatul de nastere al copilului original si copi si bineninteles de pasaPORT PENTRU ACESTA SAU INCLUDEREA LUI IN PASAPORTUL DV.
multumesc foarte mult pentru promptitudine! deci sa inteleg ca nu am nevoie de procura notariala semnata de fostul sot tinand seama de faptul ca nici nu stiu unde se afla nici nu mi-a platit niciodata pensie alimentara si nici minorul nu il cunoaste!
multumesc foarte mult. va doresc mult succes in activitatea dumneavoastra!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Buna ziua
laura-maria
as vrea sa stiu de ce acte am nevoie ptr al aduce pe fiul meu ,in varsta de trei ani si jumatate , in italia. mentionez ca sunt divortata de tatal lui si ca ... (vezi toată discuția)
Tutela copiilor
anik233
Buna seara,sunt divortata si am 2 copii minori in varsta de 3 si respectiv 5 ani.Vreau sa-i iau cu mine in strainatate dar nu stiu daca trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)