avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturi asupra copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturi asupra copilului

Buna dimineata. As dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru a pleca cu copilul din tara daca sunt divortata de tatal sau si minorul mi-a fost incredintat spre crestere si educare prin hotarire definitiva si irevocabila. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters75210 , utilizator 06:13, 14 August 2010
Aveti nevoie de hotarirea legalizata cu mentiunea definitiva si irevocabila original si copie, decertificatul de nastere al copilului original si copi si bineninteles de pasaPORT PENTRU ACESTA SAU INCLUDEREA LUI IN PASAPORTUL DV.
am incercat si eu cu trecerea copilului pe pasaportul meu si mi s-a spus ca fiecare copil trebuie sa aiba propriul pasaport indiferent de varsta...
multumesc foarte mult pentru promptitudine! deci sa inteleg ca nu am nevoie de procura notariala semnata de fostul sot tinand seama de faptul ca nici nu stiu unde se afla nici nu mi-a platit niciodata pensie alimentara si nici minorul nu il cunoaste!
Nu, nu aveti nevoie de procura deoarece aveti o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare a minorului.;)
multumesc foarte mult. va doresc mult succes in activitatea dumneavoastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua laura-maria laura-maria as vrea sa stiu de ce acte am nevoie ptr al aduce pe fiul meu ,in varsta de trei ani si jumatate , in italia. mentionez ca sunt divortata de tatal lui si ca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea danutlucian13 danutlucian13 vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu ... (vezi toată discuția)
Tutela copiilor anik233 anik233 Buna seara,sunt divortata si am 2 copii minori in varsta de 3 si respectiv 5 ani.Vreau sa-i iau cu mine in strainatate dar nu stiu daca trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)