avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate weekman

Activitate weekman

Da. Este de aproape 20 de ani. Si este erga omnes pe toate tronsoanele in blocul respectiv. Aici este vorba stimată doamnă de bunul-simț ai repr. as. de prop. În celelalte două blocuri s-a putut rezolva aceasta problema deoarece preș de as. locuiește în una dintre ele.

ynocentta a scris:

Nu are legatura instalatia parte comuna cu deficientele de presiune asigurate de catre furnizorul de utilitati
Problema cu care va confruntati este de mai mult timp ?
Daca este problema de presiunea apei ,analizati oportunitatea instalarii unei pompe la ultimul nivel
Nu are legatura fondul de rulment ,fondul de reparatii cu deficientele de presiune a apei unde responsabil exclusiv este furnizorul de utilitati

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar trebui sa adresati o reclamatie la asociatie si la firma care furnizeaza apa ca sa va raspunda in scris.
Trebuie sa cunoasteti cauza mai intai.
Puteti cere si schimbarea tevii ca oricum va raspund in scris.
Pentru a putea fi constransi va trebuie hotarare judecatoreasca dar nu se poate da decat pentru motive temeinice dovedite.

Se cunoaște cauza. Am făcut și o fișă tehnică de la centrala termică cu cei care fac verificarea la centrală și s-a constatat faptul că nici centrala nu funcționează așa cum trebuie din cauza lipsei la presiunea apei. Am arătat această fișă preș as. de propr. dar fără rost. Va urma ca în continuare sa ma adresez cu o cerere as.de prop. dar au fost cazuri se ceilalți proprietari care au semnalat această problemă prin scris și răspunsul era ca nu există fond pt. acest lucru. Cum adică de ce se trage lunar de la fiecare proprietar fondul de raparatii și fondul de rulment? Sincer nu aș dori să intentez o acțiune in justiție. Există o instituție care trage la răspundere as. de. prop/sau sebdepune o cerere furnizorului de apă?
Bună ziua! Cum aș putea cumva să constrâng asociația de proprietari să - mi schimbe țeava de apă pe tronson. Stau la etajul 9/10 și din păcate presiunea apei este catastrofală. Am purtat discuții cu șeful scarii, cu preș. as. de prop. dar în zadar. Cu instrument juridic as putea proceda?
Buna ziua!
Ce fel de documente trebuiesc pentru obtinerea autorizatiei pt. fabricarea tuicii pentru consum propriu?
Buna seara!
Sunt asociat (in agricultura) cu doua familii pe baza unui contract de societate, neavand caracter comercial. Eu si asociatii mei nu mai avem activitate timp de 4 ani, si ne-am decis sa incetam aceasta activitate prin comun acord. Intrebarea este: Cum putem radia societatea din registrul societatilor agricole direct fara un lichidator? Trebuie sa ne adresam instantei judecatorest? Astept raspunsurile dvs.
Răspuns la discuția fals in inscrisuri
Va multumesc tuturor pentru sfaturile acordate:) M-ati lamurificat:)
Răspuns la discuția fals in inscrisuri
Va multumesc pentru raspunsul acordat dar daca este si titular de persoana fizica autorizata se ia in considerare in faza de litigiu in instanta?
Ce se intampla in cazul cand cineva isi falsifica diploma de bacaleaurat si pe langa acest lucru este detinator de PFA si se afla dupa 4 ani de exemplu ca a comis aceasta infractiune.
Mama mea a lucrat la CFR departamentul marfuri timp de 26 de ani. Luna trecuta a fost trimis in somaj. Actele necesare pentru somaj au fost depuse. Postul la care ea a fost angajata s-a desfintat.Interesant este ideea ca postul dupa ce mama a "iesit in somaj" s-a reactualizat. Mama ar dori sa primeasca daune pecuniare. Care este procedura si care sunt demersurile. Va rog sa ajutati cu sfaturi. Va multumesc