avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate enache andreea

Activitate enache andreea

Răspuns la discuția Sechestru masina
E un fel de decizie ca mi s.a pus sechestru pe masina si in termen de 5 zile trebuie predata
E de la o firma de recuperari...dorcioman si nu mai stiu cum.Pai si ce foemula ca baza de contestatie sa nu raman fara masina daca lipsa banilor nu este un motiv solid sau lipsa jobului
E de la o firma de recuperari...dorcioman si nu mai stiu cum.Pai si ce foemula ca baza de contestatie sa nu raman fara masina daca lipsa banilor nu este un motiv solid sau lipsa jobului
In 2015 am facut un credit de nevoi personale si nu l.am mai achitat ramanand fara servici.Azi mi.a venit acass de la o firma de recuperari o decizie in care ma anunta ca mi.a pus sechestru pe masina.Ce pot face pt a nu ramane fara masina.Multumeac
Buna ziua.De aproape 3 ani de zile traiesc in concubinaj cu S si avem un copil impreuna.La nasterea copilului parintii mei ne.au dat o suma de bani pt achizitia unei masini.Masina a fost cumparat si inscrisa pe numele lui S intrucat eu abia nascuswm si nu puteam umbla operata pe la r.a.r.Dupa a ramas fara servici si de un an jumate il intretin eu din indemnizatie si ce imi mai dau ai mei.A lucrat o luna in alta tara iar din banii aceia a luat cateva eelectocasnice in casa; casa fiind pe numele lui.Eu daca il parasesc vreau masina ca el nu a cintribuit cu nimic la achizitia ei.Cum procedez in acest caz pt a o lua de la el si eventual a recupera si ceva bani in tot acest timp in care el a stat acasa si eu am platit facturi, mancare si alte cheltuieli din banii mei.va multumesc
Discuție Petitie
Buna ziua.am creat online o petitie unde am inceput sa adun semanturi pt cauza mea.cum o pot face sa fie luata in considerare pt a primi un rasp din partea celui care se face raspunzator pt ce se intampla ?? Trebui sa aiba un numar de semnaturi si cum o adresez mai departe online? Multumesc
Am si eu o nelamurire.Lucrez la o firma de 2 ani si azi mi s-a comunicat kfaptul ca incepand din luna aceasta mi se va oprii la fiecare lichidare o suma de bani reprezentand garantie de gestiune.As dori sieu sa stiu daca au acest drept tinand cont de faptul ca eu nu am semnat nimic cu privire la aceasta garantie de gestiune iar in contractul de munca nu este precizata?este obigatoriu sa se opreasca aceasta garantie de gestiune sau pot sa refuz sa platesc aceasta suma pe motiv ca nu am semnat nici un contract cu privire la aceasta? In cazul in care mi se da un contract care sa prevada aceasta garantie pot sa refuz sa-l semnez?Sau legea ma obilga lucrul acesta?
Momentan nu am nici un contract semnat cu privire la garantia de gestiune,iar in cazul in care mi se vor opri acsti bani fara acordul meu ii pot da in judecata si avea castig de cauza 100%????Mie nu mi se garanteaza ca voi primi acesti bani inapoi in cazul in care imi voi da demisia.
ce pot face in acest caz?
Astept raspuns foarte urgent deoarece se apropie ziua de lichidare si vreau sa stiu daca pot face ceva in acest caz.
Mii de multumiri.