avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj concubinaj

Buna ziua.De aproape 3 ani de zile traiesc in concubinaj cu S si avem un copil impreuna.La nasterea copilului parintii mei ne.au dat o suma de bani pt achizitia unei masini.Masina a fost cumparat si inscrisa pe numele lui S intrucat eu abia nascuswm si nu puteam umbla operata pe la r.a.r.Dupa a ramas fara servici si de un an jumate il intretin eu din indemnizatie si ce imi mai dau ai mei.A lucrat o luna in alta tara iar din banii aceia a luat cateva eelectocasnice in casa; casa fiind pe numele lui.Eu daca il parasesc vreau masina ca el nu a cintribuit cu nimic la achizitia ei.Cum procedez in acest caz pt a o lua de la el si eventual a recupera si ceva bani in tot acest timp in care el a stat acasa si eu am platit facturi, mancare si alte cheltuieli din banii mei.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 22:43, 18 Martie 2017
Nu veţi putea recupera nimic. Dacă eraţi căsătoriţi legal, aceaţi de împărţit maşina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul in concubinaj alllinusha alllinusha Buna ziua! Am si eu o problema in timpul concubinajului am dobaindit o casa pe numele meu fara aportul concubinului apoi am nascut un copil dupa care am vandut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua după o relație de concubinaj de 2 ani de zile, se ... Alinaaa00003 Alinaaa00003 Bună ziua După o relație de concubinaj de 2 ani de zile, se poate cere partaj? (Chiar dacă acesta are un teren in jur de 1000mp )? Exista câștig in ... (vezi toată discuția)
Drepturi concubini Crisank Crisank Buna ziua.Traiesc in concubinaj de mai mult timp.In urmă relației au rezultat 2 copii.Momentan locuiesc cu copii și concubinul in casa mamei lui de aproape ... (vezi toată discuția)