avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate nate

Activitate nate

Răspuns la discuția sinteze admitere barou
Va rog , as dori , daca se poate, sintezele pentru admitere in barou. E-mail : il_asim@yahoo.com.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Raspuns privind 0G 37/2007
Sa inteleg ca, societatea trebuie sa plateasca cuntumul amenzii, si pentru a-l recupera il actioneaza in instanta pe conducatorul auto ?..
Nu se poate contesta direct, in instanta faptul ca nu este vina societatii, si nu poate plati "incapabilitate" acestuia ? mai ales, ca fapta a fost comisa in februarie, procesul verbal de contraventie fiind ascuns de catre acesta, societatea intrand in posesia lui abia acum doua zile.
Buna ziua. Va multumesc pentru raspunsuri.
Buna ziua. Va rog un raspuns privind OG 37/2007.Pe scurt :Conducatorul auto al societatii a fost controlat in trafic de catre IGPR, politia rutiera, la diagrame.S-a intocmit un proces verbal cu amenda in valoare de 4500Ron, pentru depasirea cu doua ore a timpului de condus. Intrebarea este urmatoarea :
1. Politia are voie sa ceara diagramele la control ? din cate stiu doar ARR-ul are acest drept.
2. Firma este obligata la plata acestei amenzi ? Sau conducatorul auto pentru ca nu si-a respectat timpul de conducere?, dupa parerea mea.
Se poate contesta acest lucru?Care ar fi pasii de urmat, mi se pare inadmisibil conf. OG 37/2007 art.9 , ca, operatorul de transport rutier / intreprinderea sa plateasca prostia altuia. Ce lege contrazice aceasta ordonanta? Va multumesc.
Răspuns la discuția Urmarire bunuri asociati?
Va multumesc.
Buna ziua. Va rog, o informatie : Daca in patrimoniul unei societati nu mai exista nici un bun, pentru recuperarea unor sume de bani , se poate apela la urmarirea bunurilor asociatilor ? Este stipulat in lege? Va multumesc.
Buna ziua. Va rog, stie cineva unde isi are sediul CCJ , in Ialomita ? Va multumesc.
Va multumesc pentru raspunsurile date..
Buna ziua. Caut avocat din Braila pt. recurs, cu Autoritatea Romana Rutiera.
Reprezentarea unei societati comerciale de transport in instanta, privind un proces verbal de contraventie.Va multumesc. E-mail : il_asim@yahoo.com
Răspuns la discuția Conditii inscriere la CCJ
Minunat......Fara dovada ca profesez, nu se poate !? Desi, totusi, platesti unele taxe la CCJ....:rtfm:
Va multumesc, pentru raspunsuri.